5 начина да получиш секса, който искаш

Размята те в кревата както си поиска? Не ти дава време да дишаш? Сексът не ти допада, но пък много го обичаш? Експертът по срещите и връзките Матю Хъси споделя тайната как да критикуваш гаджето, без да нараниш егото му. Сексът може да се превърне в страхотно изживяване и за двамата, трябва да се положат само малко повече усилия.

1. Бъди конкретна

Няма никакво значение колко е опитен в леглото – всяка жена е различна. Той може би е твърде нежен, твърде агресивен или твърде бавен за твоя вкус. Той обаче си умира да знае как ти харесва! Сложи ръцете си върху неговите и му покажи точно какво искаш. И после с нежен и възбуден глас му кажи: „Би ли го направил така?. Много е приятно“.

2. Вложи малко стратегия 

Може и веднага да убиеш ентусиазма му с изречението: „Това определено ми е странно“, „Ама какво правиш сега?“. Вместо непрекъснато да го критикуваш за неговите креватни подвизи, го окуражи за онова, с което се справя най-добре. Искаш да ти говори мръсотии? Изчакай следващият път, в който той ти нашепне нещо достойно за текст на Джейсън Деруло и му сподели, че това страшно те възбужда. Много жени обичат да им говорят мръсни неща под завивките, но не смеят да си признаят.

3.Усъвършенствай стенанието

Ако издаваш секси звуци дори в моментите, в които той не прави нищо, ще го накараш да си помисли, че прави всичко както трябва, а ти всъщност имаш своите забележки. Пъшкай и мъркай, само когато те кара да усещаш нещо истински приятно и той ще се научи да се ориентира по твоите стенания. Мъжете обичат да доставят удоволствие на своите партньорки.

 4.Кажи му няколко добри думи след секса

Дори и да си му показала какво ти харесва, нищо не ти пречи да го изненадаш с един секси есемес на другия ден: „Не спирам да си миля как ме докосваше и проникваше в мен. Възбуждам се на бюрото си, само като се сетя“. Никога не подценявай мъжкото его. Ще получиш такъв прилив на гордост, че ще си освободи следобеда и ще намери начин да се видите и отново да се позабавлявате под завивките. Мъжете обожават палавите момичета.

5. Говори за секс, дори и когато не го правите

Ще трябва да му напомняш какво ти харесва в леглото, дори и когато не сте съвсем близко до спалнята. Когато се разхождате и той те притисне към себе си с ръка на талията ти, ти му кажи: „Много ми харесва, когато ме сграбчваш така. Особено в леглото. Много е секси“. Определено ще му хареса, че си мислиш за секса в неочаквани моменти. Коментари