6 ужасни неща, които двойките правят след секс

Само си представете следната ситуация: Сексът е бил повече от страхотен, получили сте няколко оргазъма и точно когато се връщате от рая след това супер удоволствие, партньорът ви скача от леглото, включва лампата и започва усилено да чете някаква неотложна документация, която е спешно да види точно сега.

Е, това е само една от грешките, които един партньор прави и убива за миг цялото изживяване. А ето и кои са останалите грешки, които не бива да правим по време на секс.

Обръща се и заспива

Със сигурност ще сте изморен, ако сексът е бил продължителен, изтощителен и не по-малко страхотен. Спи ви се след такъв маратон и е нормално. Но все пак е добре да не забравяте, че дамата до вас има нужда от малко нежност. Няколко прегръдки, 2-3 мили думи и всичко ще е наред.

Ако единият от партньорите веднага след акта захърка, у другия със сигурност остава неприятното чувство на неудовлетворение и празнота.

Бегом към банята

Ако и двамата се запътите към банята, един общ душ след секс може да е много интимно и приятно изживяване. Съвсем възможно е да се възбудите отново и да последва втори тур. Но ако само единият от партньорите веднага след секс скочи и

се забърза към банята, то определено ще създаде усещането, че по-скоро иска да измие възможно най-бързо, допира на другия, а защо не и самия акт Не забравяйте, че внезапното скачане и втурване към банята разваля изцяло атмосферата на еротика и романтичност.

Чакай да се обадя на приятел

Това е повече от неуважително с човека, до когото лежите. А и ако се обаждате среднощ очевидно е, че обаждането изобщо не е свързано с някаква спешна работа, а по-вероятно с току-що изживяното. И какво да си помисли партньорът ви, че всъщност акта не е бил някакво си интимно и романтично изживяване, а просто тема за клюки. Много е унизително !

Не се хващайте за лаптопа след секс

Хуква да работи:

Ето това ви действие омаловажава изцяло случилото се преди малко под завивките и го превръща в някаква рутина. Сексът се оказва моментно разсейване от по-важното за него – в случая работата. Съвсем ясно е, че партньорът ви определено не ви е приоритет, нито връзката. Може би наистина предпочитате да се заровите в работата, вместо да отделите поне още 10 минути и да се нагушкате хубаво и да оцените мига.

Веднага се мести в друго легло

Ако любимият ви хърка много, говори на сън, буди се непрекъснато, върти се, то тогава няма нищо лошо, ако имате уговорка да спите в отделни легла. След секс все пак не бързайте да се преместите в своя креват, а останете до партньора си поне половин час. Ако не го направите, той ще се ще се почувства употребен и изоставен.

Пуска децата в спалнята

Това е много интимно място, в което само допреди минута сте правили страхотен секс. Няма никакво значение, че децата са вашата кръв. Вие нарушавате това лично пространство и еротиката се изпарява на мига. Коментари