7 факта за ползата от аналния секс

Темата за аналния секс все още се засяга предимно завоалирано. За пуритански настроените двойки той е нещо срамно и аморално.

За по-разкрепостените практикуването на анален секс е приятно разнообразие в интимния живот, което носи върховно удоволствие и на двамата партньори

Всъщност в секса няма срамни неща, а въпросът е докъде и двамата партньори имат желание да стигнат в интимните си отношения.

А сега ще представим на Вашето внимание няколко факта за аналния секс, с които ще обясним защо темата табу за едни, се оказва основа на огромно сексуално удовлетворение за други.

1. Ако знаете как да го практикувате аналният секс не боли

Страстта между двама души води до секс, а когато в секса има страст той може да стане по-бурен. Това важи в пълна сила и за аналния секс, но трябва да спазвате няколко прости правила, за да бъде удоволствието взаимно.

Разбира се първото и най-важно условие и двамата партньори да го искат. Ако жената се доверява безрезервно на мъжа до себе си това е 99% гарантирана предпоставка за върховни изживявания.

Проникването трябва е бавно и нежно, за да се намали до минимум рискът от разкъсвания и наранявания на ануса. Когато жената се отпусне максимално и се разтвори може да увеличите страстта и дълбочината на проникването, като си доставите максимално удоволствие.

Употребата на специални лубриканти е задължително, тъй като не само улеснява значително проникването, но също така отпуска мускулатурата и намалява евентуалните болезнени усещания.

2. При аналния секс размерът няма значение.

Поради чисто физиологични причини мъжете с по-малък пенис често не успяват да задоволят партньорката си, а в следствие на това и те не изпитват нужното удоволствие.

Е мъжете с малък член могат да се зарадват. Доказано е, че могат да доставят удоволствие на своите половинки чрез анален секс, тук размерът не от такова значение, а и те ще преживеят върховни моменти.

3. Жените стигат до разтърсващи оргазми по време на анален секс.

За голяма част от мъжката половина аналният секс си е вид фетиш. Те го приемат като завоюване на забранена територия и проява на абсолютно доверие от страна на половинката им.

За дамите аналният секс също може да се превърне в незабравимо преживяване, ако мъжът подходи нежно и с търпение, тъй като анусът има множество нервни окончания. По косвен начин се стимулира и G-точката. При част от жените, които са с леко обърната матка, аналният секс понякога предизвиква и дълбоки и разтъсващи маточни оргазми.

4. Аналният секс решава проблема с аноргазмията.

„Аноргазмия“ е състояние, при което въпреки различните стимулации, жената не достига до оргазъм. При аналния секс обаче пенисът на мъжа докосва основните ерогенни зони и тези жени, които не могат да изпитат вагинален оргазъм, могат да опитат да достигнат до връхната точка чрез анален секс.

5. Аналният секс поражда интимност между партньорите.

Когато жената разреши на партньора си да влезе на „забраненото място“, тя изразява своето пълно доверие към него. Ако изживяването е било приятно и за двамата, интимността и доверието помежду им стават много силни.

6. Аналният секс изисква спазване на определени хигиенни навици

Дори и при по-разкрепостените двойки понякога темата за аналния секс поражда притеснения свързани с хигиената. Обикновено те идват от страна на дамите, които се опасяват да не отблъснат партньора си ако „нещо се оцапа“.

Тези страхове мога да се преодолеят лесно с помощта на клизма или анален душ. Ако не разполагате със специализиран дамски душ, който може да се намери в санитарните магазини, може да използвате и този в банята.

Отвийте горната част, седнете на ръба на ваната или клекнете. След това поставете маркуча на душа плътно до ануса, без да го вкарвате и пуснете хладка струя вода. След 15-секунди си представете, че отивате по голяма нужда и изхвърлете водата от ануса. Ако има остатъци от фекалии повторете процедурата. Имайте предвид, че промиването увеличава чувствителността на аналната лигавица, така че е желателно да се прави поне час преди аналното проникване.

Също така трябва да се отбележи, че промиването на ануса е действие, което е по-скоро с естетическо и психологическо предназначение. Ректумът по никакъв начин не може да бъде изчистен от естествената му бактериална флора. Ако тя попадне във влагалището може да предизвика сериозни инфекции.

След анален секс, задължително си вземете душ или сменете презерватива преди да проникнете на друго място.

7. Аналният секс намалява риска от хемороиди.

Освен че правилната анална стимулация не крие никакъв риск от физическо нараняване, тя има и благотворен ефект върху здравето.
Една причините за появата на хемороиди е така нареченият застой на мускулите и редовната „тренировка“ ще им осигури по-добра кондиция.

И на края запомнете, че в секса никоя част от тялото не заслужава да бъде пренебрегвана, особено когато може да носи толкова много удоволствие и пикантни спомени.Коментари

През ануса се прави масаж в/у цялата матка докато при „нормален“ секс нямаш никакъв достъп до матката само до влагалището!Това е една от причините жени да достигат до оргазъм само при анален секс.

По голяма глупост от написаното от курчо курев забележете Не съм чела. Всеки втори го практикува и добре че не по твоите методи.

обичам секса