Искам го! 15 стратегии за съблазняване на мъжа

Мъжете искат да покоряват жените, разбира се. Това се отнася и за моментите в спалнята. Всъщност нищо лошо не можем да кажем за мъжете, които ухажват усърдно и продължително, а после елегантно могат да те завъртят на малкия си пръст.

Но пък е толкова дяволски секси, когато ти поемеш юздите – стига да знаеш как. Време е да ти разкрием как да станеш перфектната съблазнителка? Да започваме!

1. Когато

дойде да те вземе от вас, отвори вратата по бельо, на високи токове: „Упс, май не съм съвсем готова“. Барикадата му ще падне за нула време

2. Когато

говорим за бельо , за почити 85 % от мъжете секси бельото е най-добрата виагра. Документирано с проучване. Кое работи най-добре: черни копринени прашки.

3. Класика:

докато вечеряте, събуй обувките си под масата и се отправи на пътешествие между краката му. Тази тактика работи добре и в домашна обстановка, не само навън.

4. Мъжете обожават

жени, които ядат с апетит. Това им изпраща сигнал, че ще походиш със същата страст и към, сещаш се към кое.

5. Когато седите един

срещу друг и разговаряте , наведи се напред към него. Това е един от основните принципи на привличането. Така казваш без думи, че си заинтригувана от него, а той ще отвърне с цялото си внимание

6. Докато гледа телевизия

Седни в скута му, облечена само с пола, гола нагоре. Ами мача? Ще го забрави за нула време.

7. Пробвай да избереш

топъл слънчев ден за първа среща. Така в тялото на мъжа ще се отделят повече ендорфини и той ще се свързва с теб това усещане за щастие.

8. Говори в лявото

му ухо, така ще стимулираш частта от мозъка, която отговаря за емоционалната близост.

9. Добро утро!

Подслади събуждането му, като привидно небрежно се отъркаш гърдите си в гърба му с кръгови движения. Това ще го събуди много по-качествено от алармата.

10. А после се пъхни

под душа при него както си по бикини и бял топ. Няма да устои на „мис мокра фланелка“.

11. Облечи се в червено.

Не, това няма да го накара да се привърже към теб повече, но със сигурност ще прикове вниманието му и ще го накара да те възприема като по-уверена, а това винаги е по-секси.

12. Да си поиграем:

„Истината“ или „осмеляваш се“. Първи въпрос: Какво винаги си искал да направим в леглото. Избрал е „осмеляваш се“. Тогава трябва да ти го покаже.

13. Разходи се из къщи,

например докато правиш кафе, само по изрязани бикини. Обещаваме, че ще го накараш да копнее за нещо повече от доза кофеин.

14. Пусни му филма с

любимата ти секс-сцена. Мики Рурк и Ким Бейсинджър в „9 седмици и половина“, дават доста добри идеи.

15. Стани директна

и го хвани за онова място без предупеждение. Мъжете са доста непринудени, когато става въпрос за секс. Защо и ти да не си?

Какво възбужда най-много мъжете?

Иван /22/

Може да звучи тъпо, но наистина откачам, когато ми направят стриптийз само за мен.

Валентин/24/

Един път ме изненадаха с фелацио, докато гледах телевизия. Беше фантастично.

Николай/30/

Жените с висок ток изглеждат страхотно. Това доста ме обезоръжава!

Георги/36/

Харесвам момичета, които знаят какво искат и си го взимат! Коментари