Мислите на мъжа, когато за пръв път види жената гола

Червената лампичка светва. Какво ли е в главата на един мъж, когато види жената съблечена за първи път. Гола както майка я е родила.

Иска секс? Или?

Периодът преди да се втурнете в леглото на един мъж за първи път е всъщност моментът, в който ще се разкриете без дрехи и любимите си високи токчета. Повечето жени се страхуват да се появят голи пред новото си сексуално завоевание.

Не се стряскайте дами, същото важи и за мъжете. Силният пол, както сме свикнали да го наричаме, също се притеснява от това, какви мисли ще мината през главата на жената, когато го види гол.

Ето какво казват сексолозите по темата: „За да не се стресирате допълнително преди да се впуснете в интимните игри разберете какво си мислят мъжът и жената преди секс“. Топ сексологът на Америка Анди Кокс споделя нейните проучвания по темата.

Вечните терзания на мъжа са стандартни:

Дали дамата, с която съм смята, че онова нещо долу е достатъчно голямо? Дамите имат предимство. За разлика от женските им прелести, атрибута на мъжа се появява на сцената веднага. Забележете как мъжът неспокойно поглежда какво е изражението на дамата– това е единствения начин наистина да разбере дали има одобрение или не. Ако мачото се успокои, че е преодолял тази бариера успешно идва пак проблем, следващата му мисъл е.

Дали ще бъда на ниво, дали ще се справя добре?

Тук е разликата между жените и мъжете. Жените в дадени моменти определено могат да имитират желание и екстаз. Е, мъжете са доста онеправдани в това отношение. При тях основното притеснение е дали ще получат ерекция и дали ще вдигнат ли самолета веднага. Как ще са в леглото и ще се представят ли достатъчно добре.

А сега де, какво си мисли мъжът докато сте гола пред него:

Той вдига поглед и оглежда гърдите ви. Да, едва като партньорът ви се отпусне и се успокои, че всичко при него е наред, той най-накрая може започне да гледа съществото до него, тоест жената. Няма мъж, който да не погледне към гърдите ви и да не направи анализ дали те изглеждат така привлекателни, колкото в секси потника и сутиена, с който сте били преди малко.

И после!

Задължително се вглежда в интимните ви части. Знаете ли дами, че е без значение как сте се избръснали или епилирали. Няма как да угодите на цялото мъжко съсловие. Има такива, които искат мястото ви там долу да е напълно обезкосмено. Други пък се възбуждат да им покажете някаква интимна прическа. Бразилска нишка, пеперуда, цветче.

Мъжът ви наблюдава и разбира колко комфортно се чувствате тялото си и дали сте уверени сте в себе си. Ако примерно с едната си ръка криете гърдите си, а другата сочи на „юг“, той ще очаква от вас само стандартен секс и нищо друго. Но, ако му покажете, че сте разкрепостена и нямате много скрупули, мъжът ще е настроен за доста екстремни неща.

Бъдете спокойна. Това, което няма да забележи веднага е вашето тегло.

Престанете да се наказвате затова, че сте качили няколко излишни килограма. Мъжът едва ли ще се трогне кой знае колко от този факт. Истината е, че за него е много по-важно да се отдадете на удоволствието до откат. И между другото, той все пак е запознат с килограмите ви, които не може да скриете дори с добре подбрани дрехи.

Дойде ред да разберем: „Какво минава през главата на жената преди секс Коментари