Как да получа оргазъм – научи се! (Част II)

Какво значение има сексът в живота на жената? Колкото и да избягваме този въпрос и да се преструваме, че интимните отношения нямат голямо значение за нас, физиологията си иска своето. Сексът е необходимост както за младите момичета, така и за зрелите жени. Той е източник на жизнени сили, регулира настроението и поведението. А кое е най важното в секса? Разбира се кулминацията, прословутият оргазъм, от който много жени се лишават, само защото не знаят как да си помогнат. Ето и втората част от нашите съвети по пътя към сексуалното удовлетворение.

Хранете се правилно.

Ако анализираме защо някои жени са неспособни да получат оргазъм, то ще се окаже, че те се хранят нездравословно. Което пък има пряка връзка с усещанията по време на секс. Продукти от рода на фаст фуд, чипсове и тем подобни, както и алкохолът влияят крайно негативно върху хормоналния статус на жената и способността й да получава оргазъм. Според изследвания, ако жената употребява голямо количество пресни плодове и зеленчуци, фибри и обезмаслени белтъчни продукти то нейният организъм работи като добре смазана машина. В резултат на това се усилват интимните усещания.

Включете „афродизиаци“ в менюто си.

Още един начин, с който всяка жена може да повиши вероятността да достигне върха при интимна близост е включването в ежедневното меню на продукти „афродизиаци“. Но под „афродизиаци“ ние нямаме предвид традиционните клишета като шампанско със стриди или ягоди със сметана. Те въпреки общоприетото мнение не оказват никакво въздействие върху сексуалността.

Предлагаме ви съвсем тривиални продукти, които обаче при редовна консумация пришпорват женския хормонален баланс. Ако искате да засилите своята сексуалност и способността си да получавате оргазъм наблегнете на прясно изцедени плодови и зеленчукови сокове, сурови орехи и други ядки, различни варива, като елдата е нашият фаворит. Други продукти, които влияят благотворно върху интензивността на усещанията при интимна близост са различните твърди сирена и натуралната домашна извара.

Не забравяйте фитнеса

Физическият тонус влияе върху способността на жената да получава оргазъм. Така че редовното посещение във фитнеса е още една стъпка по пътя към разкриването на женската сексуалност, но тук има уловка. Ако практикувате аеробика или правите силови тренировки в залата, то това изобщо не е достатъчно да увеличи вероятността да получите оргазъм.

Защо популярните видове фитнес не действат? Много просто, за засилване на женската сексуалност и възможността да изпитвате интензивни усещания по време на интимна близост трябва да избирате правилните упражнения, които подпомагат увеличаването притока на кръв в областта на малкия таз.

Дамите, които имат проблеми с отделянето на време за спорт следва да обърнат внимание на танцувалните видове фитнес. Те предлагат интензивни натоварвания под съпровода на раздвижваща музика. Стрип-пластиката пък помага за значително развиване на гъвкавостта, което съответно води до увеличаване на вероятността за получаване на оргазъм.

Ако пък искате да прекарвате времето си по-спокойно може да се отдадете на йога, пилатес или стретчинг. Те са всепризнати за едно от най-ефикасните занимания за пълното разкриване на женската сексуалност и разкрепостяване в сферата на секса.

Упражения на Кегел за оргазъм

Упражнения на Кегел за разтърсващ оргазъм

Дамите, които са изпитали радостта на майчинството със сигурност са запознати с упражненията на Кегел, които се препоръчват на бременните жени като част от подготовката за раждане. Тези упражнения известни още като ВУМ билдинг („ВУМ“ – Вагинално Управляеми Мускули) помагат за укрепването на цялата мускулатура около влагалището и подсигуряват доброто функциониране на цялата репродуктивна система при жената. Освен това ВУМ билдингът облегчава процеса на раждане, спомага за достигането на оргазъм и засилва неговата интензивност.

В наши дни асортиментът в секс шоповете е достатъчно богат на всякакви играчки предназначени както за доставяне на удоволствие така и за ВУМ билдинг. Пробвайте да използвате някое от тези изобретения разработени специално за жените и с оглед на техните физиологически особености. Най-подходящи за целта са вагиналните топчета и различните видове дилда. За начинаещите се препоръчват топчетата с най-голям размер.

Тренировка на вагиналните мускули

Съществуват много техники за ВУМ билдинг. Най-простата от тях е вкарване на пръст или друг безопасен предмет във влагалището и стягане и задържане на вагиналните мускули. Мускулите на бедрата и корема трябва да останат в покой. След това отпускате и повтаряте упражнението в продължение на няколко минути. Провеждайте тази тренировка всеки ден, докато не успеете да задържате избраният предмет за няколко минути. Следващата стъпка е да се опитате предмета назад и напред. Когато успеете да правите това всеки път вие сте на правия път да станете секс богиня. Заменете използваният уред с подобен, но с по-малък размер и продължете тренировките.

След като усвоите в детайли техниката да управлявате собствените си вагинални мускули я използвайте да изненадате партньора си. Мъжете обожават усещането да проникват в жива и стегната вагина и леката съпротива, която тя оказва при тласъците. Освен, че ще го побъркате с необичайни и много приятни усещания и ще станете една незабравима любовница. Тези движения увеличават притока на кръв към малкия таз и с това съответно възможността да получите оргазъм и неговия интензитет.

Как да получа оргазъм – научи се! Коментари