Как да възбудите мъжа според зодията му

Ако смятате, че мъжкото тяло има една единствена „гореща точка“, то вие сте изпаднали в жестока заблуда. Всеки представител на силния пол си има своите характерни ерогенни зони и дори най-нежния допир до тях ще го накара буквално да настръне от възбуда. Оказва се, че разположението на тези точки по тялото на мъжа до голяма степен се определя от зодията му.

Всеки мъж би изтръпнал от удоволствие, ако жената до него знае кои са ерогенните му зони и как да ги стимулира. Днес ще ви разкрием именно над кои места от тялото на партньора си да се концентрирате, за да му доставите незбравима сексуална наслада. Единственото, което ви трябва да знаете е зодиакалният му знак.

Овен

Представителите на „рогатата” зодия се възбуждат най-силно, ако докато ги целувате страстно, докосвате главата, врата и ушите им с галещи и дори леко по-притискащи движения.

Телец

Мъжете, родени под този зодиакален знак, буквално изтръпват, когато докосвате с нежни движения ушите и врата им. Не се притеснявайте да включите в действие устните и езика си.

Близнаци

Горната част на тялото е особено чувствителна и при Близнаците. Те полудяват от удоволствие, когато докосвате врата, раменете, гърдите и най-вече зърната им.

Рак

Гърдите и областта около тях е вълшебна зона и за Раците. Те буквално се разтапят, когато ръцете, устните и езика ви се разхождат из тези телесни ширини.

Лъв

За представителите на зодия Лъв огромен източник на удоволствие е гърбът и по-конкретно линията на гръбнака. По тази причина господата от тази знак обожават масажи под всякаква форма.

Дева

Мъжете, родени под знака на Девата, обожават да бъдат докосвани в областта на корема. Дори и леко, едва доловимо погалване с връхчетата на косата в тази зона пали у тях бурни желания и страсти.

Везни

Представителите на „колебливия” зодиакален знак нямат никакви съмнения, що се отнася до местата, докосванията на които ги възбуждат най-силно. В случая става въпрос за кръста, долната част на гърба и дупето.

Скорпион

„Жилещите” господа не обичат увъртанията и за тях най-важна е същинската част. Затова и те най-силно се възбуждат от директна атака на пениса, най-добре чрез орални ласки.

Стрелец

За Стрелците най-чувствителна е вътрешната част на бедрата. Нежни докосвания, както и по-смели заигравания с нокти в тази област са склонни буквално да ги подлудят.

Козирог

Макар и привидно студени и сдържани, представителите на този зодиакален знак са същинска буря от чувства и усещания, а телата им са буквално наситени с ерогенни зони. Сред тях се открояват главата, лицето, гърдите, ръцете и кръстът.

Водолей

Ако сексуалният ви партньор е представител на Водолеите, то непременно го изненадайте с масаж на краката, концентрирайки се най-вече върху глезените и пръстите. Удоволствието му е гарантирано.

Риби

Краката и най-вече пръстите са ненадминат източник на удоволствие и за господата, родени под знака на Рибите. А ако включите в операцията по обработването им и устните и езика си, крайният резултат ще бъде гарантирано горещ. Коментари