Презервативи според зодията! Кой е вашият?

Кои са презервативите, най-подходящи за представителите на всяка зодия? Вижте!

Овен.

Това са хора на действието, техният символ е овенът и затова нормално би било за тях да се правят презервативи от фина агнешка кожа. Тъй като овните са винаги „бързи и яростни“, най-добре презервативите им да могат да се закачат директно към колана им, за да са им винаги под ръка. А ако са оребрени и в черна опаковка, овните ще са повече от доволни.

Телец.

Те са сред на-чувствените хора в зодиака, затова техните презервативи трябва да се правят само от най-скъпи и луксозни материали, да се предлагат в лимитирани серии, опаковани в коприна и кадифе. Тези кондоми трябва да предлагат качество, но на разумна цена. Телците трудно се решават на чувствени удоволствия, но стигнат ли дотам, не можеш да ги спреш.

Близнаци.

Тези хора са известни със свободомислие, разкрепостеност и интелект. Презервативите, предназначени за тях трябва да са устойчиви на всякакви нестандартни пози и е добре да се продават по много в опаковка. По възможност към тях трябва да има и аудиодиск с инструкции за употреба. Естествено трябва да се поръчват онлайн и да имат оферта „два на цената на един“.

Рак.

Представителите на тази зодия харесват сигурността и традициите, затова техните кондоми трябва да са устойчиви на вода, топлина и по възможност да са от био латекс. Тези презервативи залагат на сигурността. Но Ракът е също знак на майчинството, като се свързва с женските гърди, затова няма да е изненадващо ако тези презервативи са годишен спонсор на състезания от типа „Мис мокра фланелка“.

Лъв.

Те са известни като страстни, горди и активни в секса. Лъвовете обичат да се доказват и да бъдат оригинални в леглото. Затова презервативите им трябва да са в златна опаковка с личен монограмен знак на нея, а размерите да са само два – L и XL.

Дева.

Този знак е известен със своята суета и вманиаченост по реда и чистотата. Това са потребителите, които най-много се грижат за природата, затова презервативите, разработени за тях трябва да са „био“, да са супер устойчиви и да идват с точни и много подробни инструкции за употреба.

Везни.

Тези хора обичат модните неща, а в леглото искат да доставят удоволствие на партньора. Презервативите за тях трябва да са с модерен европейски вид, в ръчно изрисувана или дизайнерска опаковка. Тези кондоми са по-скоро моден аксесоар, но трябва да бъдат мултифункционални и да могат да се ползват и от двамата партньори. Например да се обръщат на обратно и да стават на диафрагма за жени.

Скорпион.

Тези кондоми са винаги изчерпани в аптеките и на бензиностанциите. Причината е, че повечето хора претендират да имат сексуалната мощ на Скорпиона. Но всъщност най-вероятно е един истински Скорпион да бъде намерен мъртъв, носещ само най-обикновен презерватив. И все пак, ако има специални презервативи за този знак, те трябва да са в два варианта – черен и невидим. Освен това те се продават с предварителен договор за необвързване.

Стрелец.

За този знак е известно, че обича гоненицата, флирта и всички малки игри на ухажването. Затова за Стрелците са необходими спортен вариант презервативи, ако може опаковани заедно със самолетен билет или поне с карта на непознат град. Тези кондоми трябва да са много здрави и сигурни, а ако могат да предпазват от непознати тропически вируси и бактерии, би било най-добре.

Козирог.

Тези личности са известни със своето спокойствие, земна чувственост, практичност и амбиция. Смята се, че са малко консервативни, затова техните презервативи трябва да са сред най-издръжливите и да имат наистина дълъг срок на годност. Трябва да се продават с отпечатани секс съвети на опаковката.

Водолей.

Представителите на този знак са енергични и тактични, но пък презервативите им трябва да са закачливи или направо странни на вид, за да събуждат вродeнето им любопитство. Добре е да са в ярки цветове като розово и синьо, да са в опаковка с батерии и фенерче, а ако може и с ускорен самоучител по френски. Подходящо е на опаковката да има политически слогани, като: „Нещата могат да се променят. Затова има значение, с кого го правиш и колко дълго продължава“.

Риби.

Тези хора са известни със своята дълбока емоционалност и склонност към мистицизъм. Техните презервативи трябва да са фини, с допълнително лубрикант и да дават максимално „истинско“ усещане. На опаковката е добре да има инструкции за еротични игри или еротични разкази. Коментари