Как да го сложиш /презерватива/ – сигурно

Презервативите са единственият контрацептив, който може да защити вас и партньора ви от нежелана бременност и болести предавани по полов път. Ще ви разкрием някои тайни, с които ще се чувствате спокойни и уверени, докато се наслаждавате на любовната игра. И все пак – как се слага презерватив правилно?

Как се слага мъжки презерватив

1. Отворете опаковката и извадете презерватива внимателно, така че да не се скъса.

2. Проверете дали навиването на презерватива е от външната страна- ако е от вътрешната страна, то тогава е обърнат от вътре навън.

3. Стиснете и дръжте върха на презерватива на върха на пениса или на тренировъчен пенис и го дръпнете надолу като използвате другата си ръка.

Как се слага женски презерватив

1.Отворете опаковката и извадете презерватива внимателно, така че да не се скъса.

2. Стиснете страните на пръстена откъм затворения край на презерватива.

3. Натиснете във влагалището както слагате тампони, като се убедите, че отвореният ринг на презерватива остава извън тялото и, че презерватива не се усуква във влагалището ви.

Усъвършенствайте техниката на собствения си пенис или на тренировъчен пенис, като банан, краставица или дори дезодорант. И защото ярката светлина и секса рядко вървят ръка за ръка, може да се упражнявате на тъмно или със затворени очи.

Топ съвети за „опаковане“

  1. Дори да използвате други контрацептиви , презервативите са единственият начин да се защитите от болести по полов път.
  2. Ако презерватива се навие нагоре по време на секс, трябва да спрете и да го дърпате отново надолу.
  3. Внимавайте с ноктите, бижута, дори зъби – те могат да скъсат презервативите.
  4. Когато вие или партньора ви сте свършили, задръжте презерватива докато го издърпвате, така че нищо да не се разлее.
  5. Завийте използваните презервативи и го хвърлете в кошчето, не в тоалетната чиния.
  6. Никога не използвайте повече от един път.

Предпази се

Презервативите не са само за безопасност. Оребрени, с фантастични вкусове, дори и да поставите гел, за да удължите забавлението. Може да си прекарате страхотно и същевременно да се предпазите.

По-трайно

Презервативите могат да намалят чувствителността на момчето, но това може да бъде и предимство. Може да направи забавлението по-дълго, така че и кулминацията да си е струвала чакането – и за двамата.

Техника, събуждаща желанията

Момичета, запомнете, че да слагате презерватива както чувствено, така и безопасно. Добрата техника на слагане на презерватив може да продължи да напомпва страстта, така че се упражнявайте, подобрявайте уменията и след това се упражнявайте още. Ще го подлудите със сигурност.

Не става, не е по мярка

Презервативите се продават в различни размери. Ако вие или партньора ви пробвате презервативи и нещо не е както трябва, експериментирайте. Съществува голям избор.

Остани силен и голям

Момчета, ако не сте свикнали с усещането да носите презерватив, може би се притеснявате от това, че може да загубите ерекцията си. Решението? Опитайте се да мастубрирате докато сте с презерватив. Вие бързо ще свикнете и ще започнете да се наслаждавате на усещането.

Вашият интимен гел

Лубрикацията може да придаде пикантност на секса. Но не ровете из шкафовете за майонеза или овлажнители, които могат да повредят презерватива. Вместо това изберете интимен гел, който е създаден за секс.

Убеждавайте го да го сложи

Разговорът с вашия партньор за използването на презерватив може да бъде труден или неловък. Но това е важно. Това показва, че искате да предпазите връзката си от нежелана бременност и болести предавани по полов път. Коментари