Кои са най-големите врагове на мъжката ерекция

Големите страхове на мъжете са свързани, не с друго, а именно с леглото и подвизите там. Те определено доста често се опасяват дали ще се представят на нужното ниво, особено пък ако за първи път остават насаме с жена, която желаят и харесват. Още по-голяма е паниката при тези господа, които започват да мислят още преди самия акт, че изобщо няма да могат да се представят добре между чаршафите.

Почти всеки мъж е попадал в трагикомична ситуация, в която не може да вдигне самолета или ерекцията му не е продължила достатъчно дълго. Ако това се е случвало и на вас, не е нужно да изпадате в паника излишно. Не е необходимо дори да имате някакъв сериозен проблем, за да не се случват нещата и да нямате ерекция в сюблимния момент.

Кои са „палачите“ на мъжката ерекция. Тук ще посочим най-често срещаните:

1. Отвличане на вниманието

Съвсем ново проучване доказва, че един мъж може да загуби ерекцията си, ако по време на сексуален акт има странични фактори, които му пречат. Тоест, ако имате намерение да правите секс с приятелката си или която и да е друга жена, постарайте се в съседната стая да няма хора, които могат да ви чуят. Това със сигурност може да повлияе отрицателно на ерекцията при някои мъже и да не успеят да го вдигнат изобщо.

2. Презервативи.

Презервативите и ерекцията имат връзка при някои мъже. Това е сто процента научно потвърдено: Наистина има мъже, които имат сериозни проблеми с ерекцията, когато решат да поставят презерватива.Члена просто увисва. Ако сте от тези мъже, които слагайки презерватив, губят ерекция, то нямат особен избор. Ще трябва да се научите да бъдете моногамни и да правите любов само с една жена. Така поне ще сте сигурни за здравето си и че нямате да как да попаднете в неловката ситуация с презерватива. Има обаче и друг важен момент. Трябва да помислите и за предпазване на жената до вас от нежелана бременност.

3. Вредни навици.

Съвсем наскоро излезе проучване, което показва, че пушенето сериозно може да намали и увреди потентността и възбудата при мъжа. Употребата на големи количества алкохол, нездравословното хранене, слабата физическа активност, също могат да бъдат фактор за липсата на ерекция. Замислете се кой от тези вредни навици може да бъде убиецът на вашата ерекция.

4. Стрес.

Ако сте притеснен и невротизиран, независимо дали страховете ви са в личен или в професионален план, то определено стресът може да повлияе трагично на вашата ерекция. Ако непрекъснатото сте с опънати нерви няма как това да не повлияе на вашия интимен живот. Трябва да обърнете сериозно внимание на преодоляването на тези стресови ситуации и да помислите за начини, които ще намалят напрежението.

5. Гледате нон стоп порно.

Да бъдем ясни. Няма лошо да гледате порно филми, стига обаче това да не се стане зависимост. Ако е така, то вие рискувате да сте поредната жертва на така наречения „порно ефект“. Какво означава? При “порно“ ефекта” мъжете губят интерес към секса в реалния живот и си мислят само за поредния филм за възрастни, който могат да гледат. Но има неща, които определено се случват единствено във филните за възрастни и трябва да си останат само фантазия.

6.Тазът ви е отпуснат. Мускулите са слаби

В такъв случай наблегнете на определена група упражнения, които ще натоварят именно тази част от тялото. Не се отказвайте, защото ви трябва постоянство. Не бива да очаквате чудеса само за няколко дни трениворки. Упражненията , които ще правите трябва да се повтаря всеки ден минимум 12 седмици. Коментари