Кунилингус – фелацио за нея. Изкуството да я побъркаш

Започвайки да пиша тази статия искам веднага да уточня, че не съм никаква върла феминистка и по никакъв начин не искам да заклеймявам мъжкия пол. Накъде без любимите ни мъже? Но когато става въпрос за секс, страсти, фелацио, оргазъм в повечето женски списания публикациите са от рода: „Как да го задоволя“, „Как да му направя перфектна свирка„, „Кои пози са му любими“, „Обича ли анален секс“ и.т.н.

Тоест, ние жените задължително трябва да се обучим и да се превърнем в неустоими виртуозки под завивките, ако искаме той да е задоволен и да не ни напусне от скука. Ако се замислим, а е и научно доказано, мъжете достигат до оргазъм много по-лесно от жените.

И ако погледнем статистиката мъжете много по-рядко четат онлайн форумите и списанията, в които има упътвания как да доставят удоволствие на жената до себе си. Дали защото се мислят за факири или пък слабо ги интересува какво изпитва половинката им в леглото.

Е, мачовци, ако искате да се промените и да накарате дамата си да тръгне с подвити колена, то тази статия е за вас. Престанете да се мислите за богове и се научете как да доставяте истинско удоволствие на партньорката си /кунилингус/. Тук определено ще си поговорим за оралната любов, която вие обожавате. А не сте ли се замисляли някога, че и жените обожават този вид ласки. С кунилингусът ще подготвите партньорката за същинския полов акт. Има обаче един основен проблем. Не го правете, ако не знаете как.

При вас и най-лошата свирка, все пак е свирка, но при жената определено не е така. И ако го правите кунилингус просто, за да отбиете номера, може да и нанесете много травми. Освен това клиторът е доста чувствително място и ако не го докосвате правилно по-скоро боли, отколкото да носи удоволствие. Преди всичко трябва да се осведомите къде точно да я докосвате и как.

В някои случаи мъжете започват да облизват партньорката звучно, все едно че срещу тях седи сладолед на клечка, други отправят език към влагалището и там го вкарват целия, трети смятат, че ако стимулират силно тя ще свърши по-бързо. ГРЕШНО. И от такива невежи в оралната любов жените не само, че страдат, но и остават с убеждението, че докосванията и целувките по интимните им части са нещо болезнено, излишно и неприятно.

Как да доставите удоволствие чрез кунилингус?

Първата и най-важна стъпка е да намерите мястото. И ако все още се питате кое е то, отговорът е един-негово величество клиторът. Жените много добре знаем къде се намира този супер чувствителен орган и няма нищо срамно и лошо да покажем на мъжете до нас. Ако е необходимо поговорете, насочете ръката му, покажете му как точно да ви гали и докосва. Нагледният урок ще го ориентира най-правилно. А след това им позволете да продължат с език.

Важно! Докосванията по клитора трябва да са изключително нежни и деликатни. Грубостта и силната стимулация убиват желанието и най-вече носят само едно – неприятна болка. Овлажнете хубаво клитора, това адски възбужда жената, защото дали с пръст, дали с език движеният стават плавни и хлъзгави. Езикът ви трябва да докосва леко интимна точка. Стимулирайте я само с върха му.

Колкото по-бързо го движите, толкова по-силно ще я възбудите и тя ще се гърчи от удоволствие.

Основни техники при кунилингус.

Спускай се към интимните й части, мъжът може бавно и нежно да целува корема и бедрата. Така ще я накарате да очаква и да се възбуди още повече. Подразнете я с дълги целувки по външната част на интимните части и после атакувайте целта – клитора.

Както написах по горе стимулацията трябва да е много нежна и същевременно активна. Кунилингус побърква всяка жена и може да я докара до луд оргазъм, стига да се отпусне. Когато жената до вас е възбудена достатъчно, засмучете леко клитора, това е другият трик, който само за секунди може да я изпрати в рая.

Докато езика играе върху клитора може да пъхнете два пръста във влагалището и леко да стимулирате G точката. Доказано е, това е най-мощният двоен оргазъм, който може да изпита една жена.

Е, дами, ако искате нещо да добавите, с нетърпение очакваме и вашите мнения. А ако искате точно тази статия да бъде прочетена от вашата половинка, не се колебайте много, а пратете статията. Е, без да искате, разбира се.

А и да ви докара до оргазъм само от френски ласки си е истинска наслада за мъжете. Сякаш леко потупвате егото му и безгласно му признавате „ Много добра работа!“ Коментари