Как мъжа да накара жената да полудее по него?

Всички сме добре запознати с природата на мъжете. Те са преследвачите и обичат да ловуват. Понякога обаче се срещат и изключения. Има мачовци, които се правят на „непревземаеми“ и обожават те да бъдат гонени и „уловени“

Ако сте от този тип мъже и искате да завладеете вниманието на определена дама и в същото време да да я накарате тя да е тази, която гони, сваля ухажва, ето и няколко не лоши идеи как да го постигнете:

1. Незаинтересованост

Обърнете гръб на на всички заучени тривиалните фрази и само гледайте, наблюдавайте и изчакайте. Ако имате нюх, няма как да не забележите, че тя упорито ви гледа на купона. В такъв момент може само да се усмихнете небрежно, да кимнете леко с глава и да я подминете, но в никакъв случай не отивайте при нея. Опитайте се с поглед да и потвърдите, че имате интерес. Но потърпете и не предприемайте нищо. Нейното любопитство ще вземе връх и тя сама се отиде при вас.

Как да сваляш успешно жените с чувство за хумор

2. Чувството за хумор

Чувството за хумор е едно от ценните качествата, които всяка една жена търси в бъдещия си партньор. Не го пестете в никакъв случай. Ако успеете да я разсмеете, да я накарате да се отпусне и да се забавлява искрено, може да бъдете уверени, че тя ще поиска отново да се наслаждава на компанията ви.

3. Мистериозност

Когато вече сте започнали разговор с жена, която харесвате, хубаво е вие да задавате въпросите, но същото време не говорете много за себе си и не издавайте никаква информация. Ако иска някакви отговори, бъдете повече от уклончив, така че в хубавата и глава да възникнат още купища въпроси и да не престава да мисли за вас, часове след като сте се разделили. Оставете й материал за размисъл, който по-късно да бъде разнищен в компанията на любопитните й приятелки.
Сваляйте пласт по пласт от мистериозната си обвивка при всяка среща. Така ще я държите в напрежение и ще ви иска много повече.

4. Бъдете играч

В никакъв случай не бива да бързате да да приемате нейната индиректната покана за секс. Дори не вдигайте телефона всеки път, когато е решила да ви се обади. Жените са царици в тези игрички, но и вие също може да се възползвате от тях. He избързвайте със събитията, но ако все пак имате сериозен интерес не бива да прекалявате с протакането. Тя е дама и не се надявайте да ви чака вечно. Коментари