Как да получиш оргазъм докато спиш? Мисия възможна

Това не е измислица. можеш да изживееш страхотни секс моменти, докато спиш: палави фантазии, физически усещания, а късметлиите – дори да получат мощен оргазъм.

Докато заспиваш, мозъкът ти е все още активен, обяснява д-р Майкл Брус, специалист по съня. И има начин да се научиш да сънуваш секси сънища. Ето как!

1. Не пипай

Започни със спиране на мастурбацията за една или повече седмици. Една от целите на тези сънища е освобождаването, обяснява професионалният анализатор на сънища Лори Лоуенбърг, автор на „Сънувай“. Ето и пример: „Ако спреш цигарите, ще сънуваш, че пушиш, защото в сънищата си се опитваш да компенсираш това, което тялото ти вече не получава“. Ако устоиш на изкушението да се самозадоволяваш е много вероятно да бъдеш „докосната“ от сънищата си.

2. Успи се

Пий чай от лайка или маточина. Тези вълшебни билки успокояват и успиват и е много вероятно да сънуваш.

3. Направи стаята си по-секси 

Спи с тениската на любимия на възглавницата, за да си създадеш чувството за присъствието му. Външното влияние, като аромати, може да проникне в сънищата, казва Лоуенбърг. Ако си пуснеш порно или секси филм с тих звук, докато спиш, може да постигнеш подобен ефект.

4. Мисли палави неща

Повечето хора сънуват това, за което са мислили реди да заспят. Преди да си легнеш си напиши секси сценарий и си го представи,докато заспиваш. Когато влезеш в РЕМ фазата на съня, когато се сънува най-много, фантазията ти може да се прояви.

5. Заеми позата

Хората, които спят по корем, по-често сънуват, че са вързани или правят див секс с известна личност, показва проучване, публикувано в списание „Сънища“. Изследователите го отдават на факта, че така има натиск върху ерогенните зони.

6. Контролирай действието

Всеки може да сънува спокойни сънища: в които знаеш, че сънуваш, но можеш да контролираш историята. Просто ти трябва малко опит. Настрой алармата за половин час по-рано и натискай бутона за отлагане в следващите 30 минути. През това време може пак да заспиш, но ще запазиш част от съзнанието си. Току виж сънувала нещо много секси.

7. Ето това е оргазъм

37% от жените от цял свят честно споделят, че не веднъж са сънували мокри сънища и са получавали оргазъм насън, според проучване на „Издание за изследване на секса“. Секси сънищата могат да усилят потока на кръвта в интимните части и това да предизвиква оргазъм, толкова силен, че може да те събуди за нула време. Докато проучванията показват, че мъжете изригват спонтанно все по-малко и значително по-трудно с напредването на възрастта, при жените е точно обратното. Среднощните мокри удоволствия при нежния пол с напредването на възрастта се случват по-често, отколкото на младини. Коментари