Овладей изкуството на чекията

Може би си мислиш за „нея“, че е онова, което правиш, когато забравиш да си изпиеш противозачатъчните и не ти се прави свирка. Или още по-лошо, отписала си я като нещо демоде.

Наскоро повдигнах темата за чекията пред една приятелка и нейната реакция беше: „Ама хората още ли правят това?“. Да, още го правят. Аз още го правя и знаеш ли какво. Моят брак и сексуален живот определено са по-хубави заради това.

Повярвай ми, не бях готова да тръгна с мръсна газ на ръчна, когато бях на двадесет и няколко. Толкова се притеснявах да не изглеждам като пуританка, че напълно пропусках частта с галенето. До момента, в който съпругът ми и аз се срещнахме, бях прекарала много години в прекомерни опити да изглеждам авантюристка в леглото. Нали се сещаш чупки в гърба тип порно филми и насилени мръсни приказки.

Реших, че с него няма повече да изпълнявам тази роля. Исках да се върна към основите на секса, а какво по-основно от плъзгаща се длан. Започна като разгорещяваща предигра, начин на изкусително дразнене от типа „Това е всичко, което ще получиш засега, господине“. Докато той лежи в леглото аз коленичих над него, целувах гърдите му и гледах нагоре към ерекцията му като турист, който се възхищава на Емпайр Стейт Билдинг.

Този игрив подход ми даде възможност да експериментирам с различни докосвания, без да имам усещането, че правя най-нескопосаната чекия на света. Накрая налучках колко силно да стискам, ритъма и движенията, които го карат да потръпва от удоволствие. Сутрин преди работа, когато бързам прекалено много, за да минем през предиграта, която е необходима за едно хубаво сексуално възбуждане, той започва да пита с усмивчица: „А, какво ще кажеш за една чекия?“.

Моят отговор почти винаги е ентусиазираното: „Да, скъпи“. Това е защото аз получавам не по-малко от него от усещането и не само защото той ми връща услугата с пръсти или орална любов. Никога не съм изпитвала такова чувство на контрол, както когато му правя експертна и възбуждаща чекия. Понякога това толкова ме разгорещява, че го яхвам и по дяволите работата. За нас, вместо да представлява заместител на чукането, води до повече секс, като ни държи свързани един с друг през седмицата.

Така никога не се отдалечаваме един от друг по онзи начин, който винаги предизвестява смъртта на секса. Освен това е лек чудо за връзка, където мъжа има по-силно либидо от жената. Винаги имам настроение за чекия, но не винаги имам настроение за секс. А той винаги е в настроение за каквото може да получи.

Но това е само моята страна на историята. Попитах го защо му харесва нашето изпълнение с чекията. Отговорът му? Моят пенис никога не се е чувствал толкова обичан.

Овладей изкуството на чекията. Топ съвети 

1. Гледай го как го прави

Как най-добре да разбереш какво му харесва? Ами разбира се докато го гледаш как се докосва. В крайна сметка той навярно го прави най-малко веднъж на ден, откакто му е поникнал първия косъм по топките, така че остави неговия опит да те води.

2. Задавай въпроси

Никоя не се е родила виртуоз на чекията. Единственият начин, по който можеш да станеш такава, е да оставиш егото си настрана и да се осмелиш да задаваш въпроси. Това приятно ли е? Повече натиск? По-бързо?

3. Не се притеснявай да започнеш, докато той още е мек

Когато започнеш, третирай цялото нещо като експеримент – за да опознаеш тялото му и начинът, по който той откликва на твоето докосване. Кажи „Целта тук не е да те правя твърд, ясно?“. Просто се забавлявам. Уверявам те, това е много ефикасен пример за реверсивна психология.

4. Никога не забравяй овлажнител

Да му правиш чекия без овлажнител е като да си бръснеш краката на сухо – никога не го прави.

5. Не забравяй за другите му ерогенни зони

Колкото и да опознаваш партньора си, никога няма да можеш да го направиш както той сам. Но въпроса има и друга страна – той също не може да го направи по твоя начин. Докосвай го със зърната на гърдите си и смучи неговите от време на време. Гали му топките и ануса с другата ръка.

Променяй темпото, ако искаш да позабавиш нещата. И чак когато решиш, че е време за върховното изригване се съсредоточи изцяло върху мъжкото му достойнство. Ако искаш да си наистина палава го изпразни върху гърдите или лицето си. Повярвай ще му хареса! Коментари