Пет невероятни начина да получите оргазъм без проникване

Спомняте ли си филма „40 дни 40 нощи“, който излезе на големия екран преди 10 години и героят на Джош Хартнет се обрече на сексуални пости, за да провери себе си дали може да издържи на плътските изкушения толкова дълго.

Е, агонията му не беше лесна и траеше седмици наред. Но това е така, защото самият той не е съумял да измисли други начини за удоволствие, без секс и не е бил достатъчно изобретателен.

Всъщност доказано е, че без да има проникване може да се стигне до оргазъм.

Ето топ пет на оргазмите без проникване

1.Мисълта

Да, определено сексът е свързан с физическо изпълнение, но въображаемите картини, които рисуваме с мислите си помагат в тази посока. Специално при жените е от изключителна важност да впрегнат в употреба мозъка си, за успеят да стигнат до края. Няма значение дали мъжът е много опитен в сексуален план, ако една жена не е настроена за оргазъм няма да го получи чисто физически. Силната половина също може да ускори свършването като насочи мислите и фантазията си в тази посока. Фантазията, че прави секс с желаната жена, може да му докара мощен оргазъм.

2. Зърната на гърдите

В последните години излязоха доста изследвания на специалисти, които доказват, че стимулирането на женските зърна има пряка връзка с клиторната възбуда. Тези свързани неврони освобождават огромно количество окситоцин, който както добре знаем е свързан с удоволствието и при всички положение води до разтърсващ оргазъм. Херберт Ото, известен още като секс гурото на Америка, заявява, че почти 29 % от жените са достигали до подобен оргазъм.

Получаване на оргазъм при каране на колело

3. Пъпа

Свикнали сме да научаваме много неща за фетишите. Е, ето още един фетиш налице- това определено е пъпът, колкото и странно да звучи. Според сексолозите той е облизван, засмукван и обгрижван. Чрез пъпа имате възможност да стимулирате определени точки в матката и вагиналните нервни окончания, а това води до върховното освобождаване.

4. Коргазъм

Жените имат възможност да стигнат до оргазъм с определен тип упражнения. Какво означава коргазъм?
Коремните мускули се натоварват до такава степен, че достигате до разтърсващо удоволствие. Последното британско изследване, от видни сексолози, пуска данни, в които се показва, че 45 % от жените са достигнали оргазъм само със специалните упражнения за корем, 26 % о жените докато са вдигали тежести, с йога до оргазъм са достигнали 20 % , а 15 % с каране на колело.

5. Засмукване на палеца

Сигурно ще ви се стори странно да смучете палци, когато се имате за пораснал мъж и улегнал мъж. Но също о още по странно е това, че точно по този начин може да си помогне да свършите. Инвалидът Рейф Бриджис, който е изцяло парализиран разказва, че получавал оргазми само докато си смуче палците. Терапевтите-сексолози определят начина като „трансфериран оргазъм”. До него се достига при масажиране и смучене на пръстите. Коментари