5 целувки, които задължително трябва да усвоиш

Страстният танц на езиците може да доведе до невероятен секс, но от целуването има и други ползи. Проучванията показват, че то намалява стреса, помага ни да разберем кой ни привлича или не, определя връзките ни. Проучванията показват, че колкото по-дълго е заедно една двойка, толкова по-рядко се целуват по устата, когато правят секс.

Окуражавам хората да разнообразяват сексуалното си меню. Задължително целуването да присъства, да е в основата, защото много е важно, казва семейния сексолог Деби Харбеник.

Ето и списък с техники на целуване, попълнен от експерти по секс връзки Трейси Кокс, който ще те вдъхнови.

1.Сутрешна целувка

Преди да се разделите сутринта, тръгвайки за работа, хвани го за ръцете и се притисни в него. Насочи устата си към неговата и му залепи една целувка точно в средата на устата за две – три секунди. Отдръпни се леко, държейки все още ръцете му, след това се наклони и му дай още една бърза целувка.

Когато се отдръпнеш го погледни в очите, стисни ръцете му, а след това го пусни. Не само, че този момент ще му се запечата за целия ден, мечтаейки си за вечерта с теб. Проучване показва, че мъже, които целуват жените си сутрин, живеят с пет години повече, отколкото тези, които не го правят. Ще ти благодари, когато духне свещите за 100 годишнината си.

2. Вампирска работа

Засипи го с меки, ефирни целувки по цялото лице, след това продължи да го целуваш надолу по врата, стигайки до вдлъбнатината под адамовата ябълка. Спри там с устните си и леко го засмучи. Да, ти го маркираш! И това е секси.

3. Мръсна френска

Дръж устните си една до друга и го обикаляйте с език един на друг. Плъзгай езика си назад и напред, след това имитирай изписване на осмица. Не само ще го накараш да си представя какво друго можеш да правиш с езика си, но момчетата могат да предават тестостерон чрез слюнката си, повишавайки възбудата ти по този начин.

4.Любовно захапване

Нежно захапи долната му устна със зъбите си и използвай устните си, за да я дръпнеш към устата си. Започни нежно, а след това увеличи напрежението. Когато това стане ендорфинът ще увеличи приятното усещане и ще спре болката. Това обяснява защо грубото захапване е толкова приятно.

5. Шампанско моля

Отпий пенливо вино, но не го гълтай. Сега се наклони и го целуни, пускайки малко от течността в устата му. Изчакай да разбере какво правиш, пред да му пусне още малко. Ако потече по брадичката му, чудесно, имаш повод да го оближеш! Коментари