Влюбена сте, но не го бива в леглото?

Запознали сте се с невероятен мъж, за който мислите, че може да се окаже принца на бял кон от приказките. Той има престижна професия, забавно ви е с него, внимателен и с приятна външност , но изобщо не го бива в леглото?

Това си е истински кошмар за една жена, особено пък ако в сърцето й са се зародили силни чувства и то преди да разбрали колко е нескопосан в леглото! Не искате да го загубите, но ситуацията в леглото не ви устройва?

Ето няколко неща, с които да се опитате да промените положението

Комуникацията е задължителна

В началото, когато не сте се опознали отблизо не е добра идея да започвате директно с деликатните въпроси. Подходете по заобиколен начин, като се постараете да разберете дали пък няма някаква особена причина нещата да не се получават както трябва. Възможно е да не е много опитен и това по някакъв начин да да влияе на самочувствието му.

Или пък има някакъв физически проблем, който да му пречи да се представи както трябва в леглото. Ако пък се окаже, че има някакъв психологически проблем в момента, трябва да го изслушате. След това проявете разбиране и му вдъхнете повече кураж.

Не бягайте от трудния разговор

Ако обаче нищо не се промени и всичко продължава по старому, въпреки че сте намеквали неколкократно за неспособността му в сексуално отношение, трябва да си поговорите сериозно. Щом искате отношенията ви да да се запазят този момент е неизбежен.

Макар и секса да не е всичко в една връзка, ако той е незадоволителен това рано или късно това ще рефлектира пагубно върху бъдещите ви отношенията.

Играчки за възрастни

Мъжете, които имат еректилна дисфункция задължително да се консултират със специалист, който да назначи съответните медикаменти. Но не разчитайте само на медицината, секс играчките са добър избор и може с тяхна помощ да се справите с неудобството. Те определено ще разпалят въображението му и ще го предразположат към сексуално освобождаване.

Ако и двамата нямате възражения, защо пък не?

Опитайте се да го научите

Вие много добре познавате себе си и ерогенните си зони, но той все не успява да ги напипа. Е ми научете го да ви възбужда по начина който ви харесва. Ако неговата сексуалната некадърност се изразява само в това преодолейте неудобството си и го насочете, било то с думи или физически. Така със сигурност ще градуса на сексуалния ви акт и ще направите една крачка към физическата наслада.

Наблегнете на еротиката

Опитайте понякога да разнообразявате с нещо по-нестандартно. Еротично бельо, палава книга или филм са добър пример.

Не симулирайте

Никога не се преструвайте, че много ви харесва секса, ако това не е така. Преструването, че получавате оргазъм е може да се окаже отрицателен стимул за него. Ако мъжът до вас не го бива преструването няма да реши проблема.

Разкарайте го

Краен вариант, за съжаление, но ако нищо друго не проработи, най-удачно е да преустановите отношенията си. В края на краищата нищо хубаво не може да произлезе от тази връзка, ако не ви е приятно под завивките. Просто ще заредите една бомба със закъснител, която рано или късно ще избухне и ще помете отношенията ви. Коментари