Какво наистина искат мъжете в леглото?

Какви секс трикове очакват момчетата от нас? Потърсихме мъжката гледна точка от нашия автор Том, който обича да говори направо. Ние пък ти разкриваме как да използваш тази вътрешна информация.

Тройка, фелацио и мръсни приказки: това ли са наистина мъжките фантазии, или просто клишета от порното?

Разбира се можеш да обсъдиш всичко с партньора си преди да стигнеш до леглото. Съветът на нашия автор е да оставиш действията ти да говорят. Изненадай го като поемеш инициативата с няколко движения, които сто процента ще му харесат. Как може да сме толкова сигурни? Защото си поговорихме с един мъж, който ни разкри с кои неща буквално ще го завъртиш на малкия си пръст.

Наистина ли момчетата мечтаят да ги събудиш с фелацио?

Том: Без да се замисля, ще кажа, да за 9 от всеки 10 мъже най-малко. Няма нищо по-еротично от жена, която уверено поема нещата в свои ръце. Или в своите устни. Имах щастието да изпитам това удоволствие веднъж. Но само за кратко – отне ми няколко секунди да свърша.

Нашият съвет: При тази статистика е малко вероятно да попаднеш на някой, който иска да стане кисел след такова събуждане. Така че просто опитай и му направи една хубава свирка. Първо обходи леко пениса му с език от върха надолу към основата. После го поеми с уста бавно и много дълбоко-в същото време масажирай с ръка докато свърши.

Сменят колкото се може повече пози в един акт?

Том: Само, ако още не са открили най-добрата поза. От дългите разговори с приятели знам: по правило един мъж предпочита позата, в която партньорката му се наслаждава максимално. Това ни кара да усещаме, че държим нещата под контрол. И че сме супер любовници. И така: ако знаем коя е позата, защо да стигаме до нея по заобиколния път

Нашият съвет: Ако той е твърде шавлив вероятно още не е сигурен какво ти харесва най-много. Имаш две възможности. Първата, поговори с него. Или втората, остави твоите „оооох“ и „аааах“ да говорят сами за себе си

Да направим тройка?

Том: Голата истина е: ние просто си фантазираме. А сега сериозно. В реалния живот е достатъчно трудно да задоволиш дори една жена. В крайна сметка тройка се оказва като секс в асансьор, възбуждащо на теория, но трудно на практика. Ето защо повечето мъже почти гарантирано се подплашват, ако действително възникне такава възможност.

Нашият съвет:
Ако си любопитна какво ще се случи, дай воля на фантазията си: Харесайте си някое уеб момиче и изгледайте един горещ клип заедно. Ако имате желание после, действайте.

При орален секс, обича да свършва в теб на финала?

Том: Упсс..сега наистина стана много интимно. Как да ви го кажа. Да, вярно е. И едно важно уточнение: не става дума да се доказваме като големи мъже. По-скоро е ситуация, в която е въпрос на доверие. Не бих искал да рекламирам тази практика на всяка цена. Факт е обаче, че това ни показва недвусмислено, че ни желаеш с цялото си сърце.

Нашият съвет: Просто опитай. Няма нужда веднага да гълташ/много от нас дискретно се отървават от материала в кърпичка/. Ако искаш все пак да го направиш може да усетиш, когато един мъж е на път да свърши/пенисът му прави леки спазми/ и да се подготвиш. Начинаещите могат да опитат при втория за вечерта акт – тогава количеството семенна течност не е толкова голямо.

Харесва им аналният секс?

Том: Да и не. Със сигурност има мъже, които буквално се побъркат от това. Но в действителност аналният секс бързо изгубва привлекателността си на забранен плод.
Нашият съвет: Ако искаш да дадеш шанс на тази фантазия, отдели си повече време. Трябва да си много спокойна или може наистина да те заболи. Използвай много лубрикант и се увери, че партньорът ти ще е много внимателен в движенията. Ако още не си сигурна, опитай под душа заден с много душгел или с едно или две пръстчета.

Наистина ли се възбуждат, ако момичетата, говорят мръсотии в леглото?

Том: Да, дори и най-превзетите господинчовци си умират за мръсни приказки. Особено, ако излизат от устата на една дама. Защо? Защото неволно си представяме какво друго може да правиш със същата тази уста.

Нашият съвет: Правилото за мръсните приказки е: кажи нещо определено. Понякога дори и само една дума е достатъчна да превърне безобидното изречение в разгорещяващо.

Момичето го докосва отзад?

Том: Първо, малко теория. Ние мъжете, също имаме G точка – простатата. Тя е много чувствителна и автоматично стимулира цялата ни сексуална активност. Не можеш директно да се отправиш към мъжкия „hot spot“. Единствената трудност: работи само през задните части, А това не е за всеки.

Нашият съвет: Ако искаш да опиташ, проправи си път бавни движения и многоооооооо внимателно с показалеца. Ще разбереш веднага дали идеята му допада или не. Той ще ти покаже как се чувства. Голяма част от мъжете се притесняват да си признаят, че докосването там им харесва, а в това няма нищо ненормално.

Да мастурбират пред тях?

Том: Да може да гледа една жена как се докосва е абсолютният връх на еротичните усещания за мъжете. Освен това е нагледен урок какво ти харесва.

Нашият съвет: Следващият път, когато решиш да си доставиш удоволствие, повикай неговите пръсти на помощ. После му покажи точно къде и как трябва да се търка, масажира или описва кръгове. Коментари