10 поуки от изневярата

Как жената да преживее болката от изневярата? Няма лесна формула, нито пък такава, която да е общовалидна за всички жени.

След изневяра повечето жени се чувстват ужасно, а желанието за мъст се увеличава с всяка изминала минута.

Дали целия този гняв и истерия си струват? Гневът често замъглява съзнанието, готови сте да извършите куп глупости, само за да отмъстите показно. Истината е, че подобни реакции ви правят нещастни и жалки в очите на другите.

Със сигурност не сте в топ форма и имате желание убиете всеки, който се изпречи на пътя ви. Не забравяйте, че от всичко, което се случва в нашия живот ни, колкото и да е неприятно трябва да извлечем своите поуки. Така че дори и преживявайки болката от една изневяра може да научим нови неща.

Предлагаме ви откровенията на 10 жени,

които са преживели изневярата и въпреки това успяват да погледнат мъдро на случилото се като продължават напред с високо вдигната глава.

1. Всъщност повратният момент

след тази изневерява беше, че осъзнах нещо много важно за себе си. Никога повече няма да не позволя на някой да оказва влияние върху начина, по който аз самата се възприемам.

В такива моменти инстинктивно си задаваме въпроса – къде точно сбърках? В такива ситуации е важно да разберете, че няма нищо, което е могло да спре неговите действия. А с извиненията, които поднася след това той чисто и просто се опитва да оправдае собствената си егоистична постъпка. Не му позволявайте да замаже положението, уважавайте се като личност и бъдете номер едно за себе си.

2. Осъзнах, че въпреки всичко преживяно,

не трябва да пренасям натрупания гняв и недоверие в следващите си връзки. Човек първо трябва да излекува душата и след това да допусне друг в сърцето си.

3. Научих се на нещо много хубаво

– как само за пет секунди мога да бия шута на мъж !

4. Най-хубавото отмъщение на неверника е вашият

успех и щастие, което демонстрирате и без него. Без насилие и драми.

5. Разбрах, че трябва да се обичаш

и да вярваш в себе си повече, без да залиташ в крайности. Животът не може да продължава като едно безкрайно страдание. колкото и да е силна болката, след нея следва катарзис, който открива нова страница в живот.

6. Още обичате неверника?

Това е съвсем нормално и не означава, че сте романтична глупачка. Няма как чувствата ви да се изпарят само за миг, просто си дайте малко повече време и това, което осъзнавате на рационално ниво ще се пренесе и на емоционално!

7. Доверете се на женския усет

Ако той ви подсказва, че нещо не е съвсем наред, най-вероятно е точно така.

8. Осъзнах, че трябва да обичам

себе си толкова, че да не се задоволявам с мъж, който е с мен, между другото. Научих се, че прекомерната ревност от негова страна е признак, че неговата работа не е чиста“.

9. Изтръгнете болката

от разбитото сърце с корена, като се отдадете на гнева си. Излейте негативната енергия – накъсайте общите ви снимки на дребни парченца, строшете някоя чиния. После се издокарайте, така че мъжете да се обръщат след вас, напийте се до козирката и преспете с първия срещнат симпатяга, който ви хване окото.

10. Научих, че прошката

за изневярата, макар и да идва много след случилото се е освобождаваща. Жената не бива да съжалява за всичко, които е направила в името на мъжа, а да е благодарна, че е имала възможност да обича, макар и свиня. Коментари