Кои са най-ревнивите жени според зодията? Вижте!

Кой е по-ревнив мъжете или жените? Всъщност, няма точна статистика, въпреки че и при двата пола има доста огнени изпълнения от ревност. Да, жените не падат по долу от мъжете, когото са обзети от безумието. Има жени, които ревнуват и страдат, без да показват чувствата си. Други обаче са истински фурии и избухват от нищо. Трети пък смятат, че да ревнуваш е твърде пошло и абсолютна загуба на време и нерви. Прочетете тази любопитна класация, която Ви предоставяме. Вижте кои са най-ревнивите жени според зодиите. А вие мъже, внимавайте с коя ревнивка се захващате, за да не Ви боли главата после, особено, ако сте непоправим флиртаджия.

01. Овен /21 март – 20 април/

Момчета, дори приятелски разговор с друга жена може да стане причина вашата да ви зареже! Дамите, зодия Овен, в никакъв случай не биха преглътнали факта, че сте отделили внимание на друга. Супер ревниви, но и неумолими, ако сгафите. Най-предпазливи трябва да сте именно с тези жени.

02. Телец/21 април – 20 май/

Ако някога ви се случи флирт или забежка, за нищо на света не казвайте на половинката си Телец. Първо ще смаже вас. А после ще смаже и нахалницата, осмелила се да ви доближи. Макар интелигентни и ерудирани, тези жени са адски ревниви.
Близнаци

03. Близнаци/21 май – 21 юни/

Макар че Близнаците изглеждат ревнивки, тук работата е друга. Те по-скоро държат да знаят истината. Ако отношенията ви по принцип са искрени, няма да имате проблем с нейната ревност. Но, ако често криете и лъжете, то със сигурност ще ви попарва с кофти въпросчета и напрегнати сцени.

04. Рак/21 юни – 21 юли/

Жените, зодия Рак, обикновено не изглеждат ревниви. Вътрешно, обаче, в тях бушуват урагани, ако се загледате по друга жена, кажете мила дума за нея или, недай си Боже, си легнете с нея. Половинката ви може и да не ви напусне, но, повярвайте, ще плащате за тази грешка цял живот!

05. Лъв /22 юли – 22 август/

Ако се влюби, жената Лъв обича с цялата си страст и душа. Затова си е и доста ревнивичка (макар често да не го признава). И като прибавим факта, че да пренебрегнеш тази зодия си е направо игра с огъня, ситуацията става взривоопасна.

06. Дева /23 август – 22 септември/

Интересното при Девата е, че тя не ревнува до момента, когато й се даде първия повод. Оттам насетне, ще ви държи сметка за всяка стъпка. Бъдете предпазливи. Тя освен горда е и отмъстителна!

07. Везни /23 септември – 22 октомври/

Дори и да ревнува, тя няма да ви го каже. Ще се опита веднага да си втълпи, че вие сте човешко същество и съответно имате право да общувате с всякакви хора. Но все пак! Да си знаете, че вътрешно хич не й е комфортно. А може и да си измисли повод да ви накаже.

08.Скорпион /23 октомври – 21 ноември/

По природа тези жени ненавиждат до мозъка на костите си бившите ви приятелки. А камо ли потенциалните ви такива? Нейното си е нейно и никой няма право дори да си помисля за него. Ние поне ви съветваме никога да не давате повод за ревност на жена Скорпион.

09. Стрелец /22 ноември – 21 декември/

Тези момичета са прекалено милосърдни, за да допуснат, че мъжът, когото обичат, би им изневерил (освен, ако вече не са се опарили). Но в момента, в който пренебрегнете тях заради каквото и да е друго, веднага ще се нацупят.

10. Козирог /22 декември – 20 януари/

Тя да ревнува? Тази невероятна, неповторима и незаменима особа? По-скоро ти си този, който трябва да ревнуваш. Не си мисли, обаче, че ако я направиш на глупачка пред хората, ще ти се размине.

11. Водолей /21 януари – 19 февруари/

Тя има много освободено мислене, за нея граници не съществуват. Камо ли „окови“. Тя самата не обича да се съобразява и да й се държи сметка, затова рядко го прави с другите. Пък и едва ли ще задържите вниманието й толкова дълго, че да се стига изобщо да ревност.

12. Риби /20 февруари – 20 март/

Тук нещата са малко по-особени. Тази дама е романтична, търси любов като в приказките и ако нейният принц се заплесне по някоя придворна дама, това направо я убива отвътре. Затова е и постоянно нащрек за сигнали.

Ревността в малки дози заздравява връзката, но не се поболявайте от ревност. Ако някой не иска да е с вас, няма сила, която да го спре. Радвайте се на хубавите моменти заедно и… Не ревнувайте, така че стените на блока да треперят от емоциите, които бушуват във вас. С една дума: „Обичайте се“.



Коментари

Ревнива ,колко да съм ревнива,ма ще си плащаш цял живот : ).

абсолютно ВЯРНОООО

Dosta ot napisanoto e vqrno!

АБСОЛЮТНА ИСТИНА!

mnogo verno

the naistina verno e.