17 признака, че това е точно „ТОЙ“

Не съществуват идеални партньори, но можеш да срещнеш мъж, с когото да живееш дълго и интересно. А може и да си го срещнала вече. Ето 17 точни знака, че не бъркаш

1. Имате сходен възглед за живота

Той е започнал работа веднага след гимназията, а ти си се записала да следваш? Защото ценностите ви са сходни. Например, и двамата смятате, че в живота всичко трябва да постигнеш самостоятелно, не приемате расизма, живеете здравословно. Колкото повече общи неща имате, толкова по-здрава е основата на вашите отношения.

2. Забелязваш, че заедно сте по-добри

Вървите напред благодарение на отношенията си. Имате нови интереси и все по-високи цели. И не спирате да се усъвършенствате дори, когато някой от вас се провали.

3. Плановете ви за живота не си противоречат

Той смята, че първо трябва да си „поживеете“, да опитате от всичко и да обиколите света, а ти усещаш, че биологичният ти часовник тиктака? Едва ли ще сте щастливи, ако правите компромис с мечтите си. Но компромисите по въпросите, засягащи целите в живота, никога не са от полза нито за партньорите, нито за отношенията им. Убеди се, че представата за бъдещето ви поне горе-долу съвпада. Не е задължително да искате едно и също. Достатъчно е да видиш възможност за съвместяване на желанията ви.

4. Имате сходно разбиране за парите

Ти абсолютно не приемаш да се харчи повече отколкото имате, а той смята, че веднъж се живее? По-добре е да имате еднакъв подход към парите, в противен случай разногласията са неизбежни. Споровете за пари са първи признак затова, че бракът се разпада.

5. Темите на разговори не се ограничават с обсъждането на битовизми

В първите месеци на вашата връзка всичко свързано с вас ви интересува и това е нормално. Но какво става след това? Не е добре, ако са решени въпросите: „Какво ще вечеряме?“ или „Къде ще сме уикенда?“, нямате за какво да си говорите. Ако нямате никакви общи теми на разговор, едва ли съвместният ви живот ще бъде изпълнен с радост.

6.Видели сте се в миг на болест или слабост и това не ви е изплашило

Всички сме хубави, когато сме млади и щастливи, но истинските чувства често се изпитват в нестандартни ситуации. Няма ли да се охлади любовта му, когато те види съсипана след тежка болест. И ако не смееш да се появиш пред него без грим, запитай се какви сте си вие всъщност?

7. Приличате си външно

Учените от Университета Мичиган са доказали: семейства, в които мъжът и жената имат сходни черти на лицето, живеят по-дълго и по-щастливо.

8. Преживели сте дълга раздяла

Научили сте се да се справяте с тъгата далече един от друг, запазвайки верността си.

9. Дори споровете ви не те лишават от енергия

Да се изясняват отношенията от време на време е нормално. Само обърни внимание дали конструктивно решавате конфликта или се палите по какъвто и да е повод. Да се живее на върха на вулкан е вредно за психиката.

10. Обичате да сте заедно, когато сте в отпуск 

Учените изчислили, че най-надеждни и стабилни са тези двойки, които предпочитат съвместните почивки, пред самостоятелните. И така, ще отидете ли с него на село при баба му.

11.Имате сходни нужди от секс

Него не го притесняват целувките и прегръдките ти и не ви се налага да преговаряте за това кога и как ще правите секс през седмицата. Това е така, защото имате еднакъв сексуален темперамент, нужда от чест и качествен секс, което е много важно.

12. Не изгаряте от страст

Да, не се изненадвай! Учените от Университета в Илинойс са направили извод: колкото по-силно се желаят партньорите в началото, толкова по-бързо се охлаждат един към друг и се разделят.

13. Той лесно намира общ език с децата и животните

Това е сигурен признак, че от него ще стане добър баща. Особено, ако говори, че има желание за деца, а ти нямаш търпение да го видиш в ролята на баща.

14. Можеш да му разказваш най-интимни неща, без да усещаш срам или страх от осъждане

Разбира се, ако си струва да го направиш. По мнение на британските психолози, прекалената почти братска близост, разрушава връзката и желанието. И все пак е приятно да знаеш, че не те приемат като идеалната жена, а като слабо същество с недостатъци.

15. Не се опитва да те манипулира

Психолозите са единодушни – ако мъжът се интересува от развитието на жената, това е добър знак. Но едно е, когато ти препоръчва книга или ти помага да си намериш работа, друго е когато по негова молба ти се налага да се откажеш от свои интереси, приятелки или хранителни навици.

16. Когато мислите за сватба

Най -много те радва възможността за съвместния живот, а не роклята или статуса ти.

17. Дълбоко в сърцето си нямаш съмнение

Жените имат страхотна интуиция. Слушай сърцето си. То знае дали това е Човекът, който е до теб. Коментари