4 признака, че е време за раздяла

В началото любовта е перфектна, силна, разтърсваща. Връзката ви вдъхновява и изпълва. В началото и двамата летите на крилете на любовта. Но колкото и силна да е една любов в началото понякога се случва да не издържи и връзката с човека до вас да се разпадне, да се стигне до неизбежното – раздялата.

Има няколко ясни признака,по които може да разберете, че отношенията с човека да вас са на финалната права и вероятно е настъпил момента, в който трябва да сложите точка на всичко-поне в интимен и любовен план.

1. Едно малко несъгласие всеки път се превръща в бурен скандал

Няма нищо нередно в това двама души да имат различни мнения, възгледи и поглед по различни въпроси. В една нормална връзка, която е здрава и сплотена и най-големите разногласия могат да се изгладят и да се постигне един взаимен компромис, който да удовлетвори и двамата.

Но ако при вас бурните скандали са ежедневно являение, независимо дали става въпрос за неизмита чиния, кратко закъснение, спор какво ще гледате по телевизията – мач или филм. Това означава, че с човека до вас имате сериозни проблеми, който са достигнали връхната си точка и са ясен сигнал за раздяла.

Кога е време за развод

2. Не си споделяте

Ако този момент тяготното мълчание е настъпил и няма какво да си кажете с партньора до вас, скучно ви е и не ви се прибира трябва да ви светне червената лампичка и да осъзнаете, че е най-добре всеки да поеме по пътя си.
Комуникацията е един от най-важните елементи в една сплотена и здрава връзка. Липсата на общуване във вашата връзка и или отегчението да го правите, е ясен знак, че наистина е по-добре да приключите взаимоотношенията си.

3. Нямате спокойствие и лично пространство

Този проблем се появява при двойки, в които единият партньор изцяло се опитва да обсеби другия. Когато излизате вие непрекъснато се съобразявате с човека до вас. Понякога пренебрегвате дори собствените си нужди и желания, само за да угодите на половинката си. Ходите само на места, на които той иска. Забавлявате се само по неговия начин, въпреки че отдавна ви е писнало. Нека да кажем, че обсебването носи огромно напрежение във взаимоотношенията, въпреки че в началото почти не се усеща. С напредването на времето човек започва да губи идентичността и спокойствието си и най-вероятният изход е да сложи край на връзката.

4. Отношенията ви нямат никакво развитие

Всеки един човек има необходимост да се развива, а не да стои и да тъпче на едно място. Това с пълна сила важи и за една връзка. Ако с половинката си не полагате усилия и не предприемате никакви действия в тази посока, то съвсем вероятно е в на определен етап всичко да приключи, защото съвместният поглед в бъдещето обединява хората в една връзка. Коментари