Седем признака, че той е Истинският мъж

Всички сме наясно, че идеалният мъж е мираж и не съществува, колкото и да ни се иска. Но пък съществува „Истинският“. А под истински се разбират редица неща – действителен, реален, верен, точен, естествен, неподправен, автентичен, оригинален, стопроцентов, ценен, солиден, сигурен, надежден и.т.н

Да, „Истинският“ притежава ценни качества, които вие ще разберете и оцените, ако връзката с него продължи по-дълго от месец-два. Ето и някои факти, които ще ви подскажат, че мъжът до вас е „Истинският“.

1. Стопроцентовият мъж ангажира своето време и емоции с жената до себе си

Той не обича да лъже в любовта и е верен на половинката си. Добре съзнава, че една стабилна връзка не се изгражда лесно, а с желание и много положени усилия от двете страни. Истинският мъж умее да поддържа взаимоотношенията чрез добра комуникация, а жената до него може да му вярва на сто процента. Той е верен и очаква същото от нея.

2. Истинският мъж умее да закриля и защитава половинката си не само физически, но и емоционално

Под защитата се разбират много неща – осигуряване на финансова стабилност, утеха в трудни моменти, добър съветник, подкрепа при вземането на важни решения. Стопроцентовият мъж не действа никога, подвластен на импулса. Тай обмисля всеки ход, така че неговите решения да не навредят на жената до него. Дори в моменти на спор той е този, който запазва добрия тон и не наранява любимата.

3. Истинският мъж пасва на половинката си и психически, и сексуално

За да допълва жената до себе си, освен че трябва да е много комуникативен, истинският мъж трябва да бъде и джентълмен. Да умее да прави комплименти, да се радва и оценява малките жестове от страна на дамата до него, да води вълнуващи разговори, да не му липсва чувство за хумор, да не спира да насърчава половинка си да се развива професионално.

Истината е, че чувствеността в отношенията винаги се пренася и в леглото. А там само истинският мъж знае как да разнообрази любовния живот, защото не е егоист и се интересува от желанията на партньорката си.

4. Инициативата е характерна за Истинския мъж, той предпочита да е водещ

Истинският мъж умее да е лидер като в личен план, така и в кариерата си. Подхожда изключително смело към всяка ситуация и определено проявява гъвкавост в напрегнати и трудни моменти. Не забравя да се допитва и да иска съвети от половинката си и не се страхува, когато тя има доста смели планове за своята кариера. Не е диктатор и не се опитва да контролира хората около него. Напротив води ги напред.

5. Истинският мъж е отговорен за своите действия и решения

Голяма част от мъжете трудно признават грешките, които допускат. Не са малко и тези, които обвиняват жената до себе са за собствените си неуспехи. Истинският може да греши, но и да признава грешката. Готов е да иска извинение, когато е обидил и определено знае как да поправи нещата.

6. Истинският мъж не премълчава

Той умее да води интересни и интригуващи разговори, знае как да спори без да губи почва под краката си. Той е от тези мъже, които толерират различното мнение на партньорката си по дадени теми. Той е готов да запази нейното лично пространство и да я изслуша внимателно. Готов е да приеме, че понякога тя много говори и дори да приеме нейни решения, които не винаги смята за напълно правилни.

7. Стопроцентовият мъж има много страсти

Да, той преследва много страсти и има много интереси, като те не винаги включват половинката му. Неговите хобита са разнообразни. Любопитен е, много чете. Има нужда от занимания, в които да развива своите възможности и не е против половинката му също да следва своите интереси . Той е супер уверен в себе си и умело съчетава кариерата с личния живот.

Той е истински, стопроцентов мъж! Коментари