5 сигурни признака, че ще ви зареже скоро

Да ви бият шута не е особено приятно. Още по-гадно е, когато не можете да усетите, че краят на вашата връзка наистина наближава.

Много мъже нямат смелост да си изправят пред партньорката си и да й кажат на истината в очите. Те с месеци просто крият от жената до тях, че искат да си тръгнат и отдавна не изпитват към нея същите чувства както преди.

Ако не искате новината да ви удари като гръм от ясно небе и да сте изненадани от подобен развой на събитията, вижте малките знаци, които подсказват, че скоро Ви предстои раздяла. Така ще имате възможност да се подготвите емоционално за момента на късането и да го понесете по-безболезнено.

1.Продължава да се държи като непораснало момче

Ако престанете да гледате на него непрекъснато през розови очила ще разберете, че приятелят ви доста често се държи като инфантилен тинейджър. А след като погледнете реалистично на връзката си, особено ако държите той да се отнася по-сериозно към нея, сама бързо ще осъзнаете, че той всъщност иска да се радели с Вас.

Нямате особени шансове да развиете по-дълготрайна връзка, ако в отношенията ви никога не присъстват понятията като „ние“, „бъдеще“ и „заедно“. По-зрелите и уравновесени двойки правят планове за общо бъдеще и често говорят в множествено число, защото това е нормално. Ако на партньора този тип отношения са му по-скоро смешни, очаквайте да си плюе на петите в момента, когато упражните натиск за нещо по-сериозно.

2. Среща се редовно с „онези“ приятели

Досещате се, нали? Това са „онези“ приятели, с които той никога не ви запознава и винаги излиза без вас. „Онези“ приятели, с които според него ще ви бъде скучно или които вие не харесвате особено. Ако вашето гадже все си намира някакво оправдание, за да не бъде с вас то това е ясен признак, че обмисля да ви разкара.

3. Изтрил си е профила във Фейсбук

Тривиалното оправдание е, че тези дни му предстои сериозно интервю за работа и се притеснява да не направи лошо впечатление или пък не иска новите му колеги да виждат някои купонджийски снимки. Истината обаче може и да е съвсем различна – вашият вече потенциално бивш приятел просто не желае да ви виждат заедно на снимките. Опитайте се все пак да разберете каква е истинска причина.

4. Рутината се променя

Ако изведнъж започне да спазва диети и да посещава редовно фитнеса, то не е лошо да включите своята наблюдателност и да ви светне червената лампичка. Може би го прави за друга жена. Не че непременно е така, но нека да не бъдем и съвсем наивни. Неочакваните промени във визията обикновено са провокирани от странични фактори.

5. Имате чувството, че ще ви зареже

Интуицията на жената рядко ще я излъже. Ако плюс всички останали знаци е налице и вашето съмнение , то може би нещата наистина вървят към края. Разберете възможно най-бързо какво се случва и контраатакувайте! Е, ако прекалено обичате този човек и държите на връзката, се опитайте да се борите за нея. Всичко е въпрос усещане и комуникация! Коментари