14 типа любовни отношения. Какъв тип са твоите?

15 типа любовни отношения, които се срещат всеки ден. Нека проверим какъв тип са твоите? Какво да направиш, ако се случи точно на теб.

Прочетете за различните типове отношения между двойките и научете как да излезете от всяка ситуация, без да страдате особено и без да обливате възглавницата в сълзи. Все пак това не е последният мъж на света, когото срещаме. Животът е пред вас, нали момичета?

1. Резерва

Когато някой те държи като резервен играч, докато играе с другите си варианти

Какво да направиш , ако се случва с теб 

Ако се чувстваш добре с несериозна връзка и този човек също е твой резервен играч, задръж го. Просто знай, че трябва да си окей с факта, че никога няма да имате сериозна връзка – независимо от това колко дълго сте били резервни играчи един за друг.

2. Трохи

Когато той ти отделя само толкова внимание, колкото да поддържа надеждата за връзка жива

Какво да направиш, ако се случи на теб

Когато си попаднала в приказката на потенциалната връзка, получаването само на трохи може да е трудно за разпознаване. Но ако той не те запознава с приятелите си, отговаря на съобщенията ти само късно вечерта /това означава, че си момиче на повикване/ или отказва да говори за дългосрочни планове. Прекрати това.

3. Свеж бриз

Когато някой е страхотен, спокоен и истински в началото на връзката

Какво да направиш, ако се случи на теб

Ако си щастлива и той е щастлив, наслаждавай се!

4. Получава и бяга

Когато някой положи абсолютно всички усилия да флиртува с теб и да излизате, докато не те „хване“. Когато най-накрая се съгласиш да излезеш с него, той губи интерес и си набелязва следващата мишена.

Какво да направиш, ако се случи на теб

Разкарай го. Нямаш време за такива глупости.

5. Сезонът на дългите ръкави

Ако ти по природа си щастлива и само, но избираш връзка с чукане и всички екстри, разбира се в студените месеци на годината, значи си попаднала в сезона на дългите ръкави.

Какво да направиш, ако се случи на теб

Разясни му в началото какви са намеренията ти, така че ти и краткосрочното ти гадже да имате еднакви очаквания – така нещата няма да се объркат, когато дойде лятото.

6. Голямото лайкване

Да разглеждаш социалните профили на твоята тръпка и да лайкваш снимки от многооо отдавна. Това е дигиталният еквивалентна това да кажеш на някого, че си хлътнал много по него.

Какво да направиш, ако се случи на теб

Независимо дали някой нарочно е лайкнал два пъти снимка от 2015-а, има голяма вероятност той да си пада по теб. Иначе защо ще те проверява така обстойно. Ако и ти имаш интерес към него, налайквай стари постове и го последвай, нека разбере, че не си безразлично.

7. Дай дефиниция за връзка

Определи какво означава тази връзка. Така ще знаеш какво по дяволите става.

Какво да направиш, ако се случи на теб

Ако някой, с когото излизаш, те изненада с ДДВ (дай дефиниция за връзка), не се страхувай. Голям е шансът той да иска разясняване, защото го интересува, а и винаги е за добро. Дай си време да решиш какво искаш и тогава дай дефиниция за връзка в реалния живот.

8. Затъмняване

Наистина е ужасяващо: форма на постоянна манипулация и промиване на мозъка, което кара жертвата да се съмнява в себе си и да загуби възприятията си, собствената си идентичност и самоуважение. Често срещано затъмняване? Да ти говори постоянни лъжи и след това да те нарича луда докато ти самата не започнеш да се съмняваш в себе си.

Какво да направиш, ако се случи на теб

Вярвай на инстинктите си и знай: ти не си луда. Въобще! Ако въпреки това мислиш, че те манипулира или обърква нарочно, или ако чувстваш, че не те уважава или оценява правилно по някакъв начин веднага си бий камшика оттам.

9. Призрачно изчезване

Когато се виждаш с някого и той внезапно изчезне от лицето на планетата: не си вдига телефона, не отговаря на съобщенията, изобщо никакъв го няма.

Какво да направиш, ако се случи на теб

Удръж всички импулси да се свържеш с човека призрак. Колкото и грубо да звучи, ако той иска да се свърже с теб, ще го направи.Фокусирай се върху хората, които присъстват в живота ти и върху това да срещнеш нови хора, които се отнасят с уважение, което заслужаваш.

10. Като маймуните

Когато някой се придвижва от една връзка в друга, без пауза между двете – като маймуна, която не пуска клона, докато не се хване за следващия.

Какво да направиш, ако се случи на теб

Опитай се да разбереш кога сегашният ти приятел е приключил последната си връзка. Увери се, че не сте се застъпили с предишното му гадже. Може и да има сериозна причина да скача от клон на клон или просто ужасно лош късмет с избора на партньорки. Но ако забележиш притеснително повтарящ се стереотип на поведение, внимавай.

11. Паунско перчене

Кипри се за Инстаграм или в истинския си живот, за да получи внимание, както пауните използват красивите си опашки, за да привлекат партньори.

Какво да направиш, ако се случи на теб

Ти си това, което си, без значение какво ще говорят за теб! Носи дрехите, които те карат да се чувстваш добре – същото се отнася и за човека, с когото флиртуваш.

12. Бавно изчезване 

Чатиш си с някого и той е ентусиазиран, но с времето вниманието му изчезва и почти не полага никакво усилие да отговори или да поддържа комуникацията. Не е толкова драматично като призрачното изчезване, но също е ужасно дразнещо.

Какво да направиш, ако се случи на теб

Ако забележиш този тип поведение, говори с него – колкото по-рано, толкова по-добре. Попитай го какви са очакванията му и така няма да хабиш напразни надежди и да си губиш времето.

13. Криеница

Когато човекът, с когото излизаш не те запознава с приятелите или със семейството си, и няма постове за теб в социалната мрежа.

Какво да направиш, ако се случи на теб

Дори да не искаш да си от онези двойки, които се обясняват в любов всеки ден в социалните мрежи, трябва да чувстваш, че гаджето ти се гордее с теб и е откровен за теб пред приятелите и семейството. Може би е време за разговор на тема : Дай дефиниция за връзка?

14. Завръщането на зомбито

Когато някой се е измъкнал като призрак от връзката и се опитва да се върне в живота на бившата си.

Какво да направиш, ако се случи на теб

Отговори си на въпроса дали за теб това е връзка, на която си заслужава да дадеш втори шанс и се увери, че си наясно, че той е осъзнал как е изчезнал, преди отново да се гмурнеш в историята.



 Коментари