Как завинаги да заличите бившия от вашата онлайн вселена?

Как завинаги да заличите бившия от вашата онлайн вселена.

Всяка трета жена не спира да следи всички действия на вече бившата си половинка,

твърди последното английско проучване. Ако и вие сте в графата, току що разделени, този резултат едва ли ще ви се стори изненадащ.Болката е налице, но дали е здравословно точно това поведение.

Много са жените, които години наред не могат да се отърват от сянката на бившия, а една от причините според британските изследователи е именно следенето в интернет. Няма нужда да влизате в този филм, така само се наказвате и наранявате. Да продължавате с години да се държите за миналото и да следите бившия си ще ви донесе само разочарование и тъга.

Ето и няколко важни стъпки, които трябва да предприемете, за да заличите завинаги присъствието му във вашата онлайн вселена.

Фейсбук

Ако сте от жените, които стоят часове наред пред компютъра и следят всяка снимка и пост на бившия в мрежата, просто е време да престанете. Това всъщност никак не е здравословно. И не се оправдавайте с думите, че те „те просто ви излизат на стената“. Фейсбук си има настройки и вие можете да ги използвате. Направете така, че точно неговите постове, снимки и клипчета да не ви се показват. Най-хубаво е да проявите воля и да натиснете бутона не искам „приятелството“. Така изкушението просто няма да съществува.

Блокирай и забрави

Съвременните технологии предлагат много опции, така че да ви улеснят в процедурата „да се отърва лесно от сянката на бившия“. Съществува една система, която определено ще ви помогне да се отървете от него завинаги. Инсталирайте си приложението KillSwitch (налично за Android и iOs) на телефона си и то за веднага ще изтрие всички следи от бившата ви половинката във Фейсбук. Е, за тези които нямат сила да изтрият всичко има и малка вратичка, чрез която да запазят някои снимки в специалния „e-folder” за времената, когато ще бъдат „по-силни“.

Mr. Number

Възползвайте се от тази функция и завинаги ще спрете с някои конкретни обаждания. Всъщност опцията може да се използва успешно и за други хора, които непрекъснато ви досаждат или ви тормозят с някакви оферти и промоции. Това приложение ще ви помогне лесно да се отървете завинаги от конкретни досадни обаждания.

Драстичното The Ex Lover Blocker

Това е функция, който изпраща изпраща съобщения на приятелите ви точно, когато сте на прага да се подадете и да започнете да правите опити все пак да установите контакт с бившия (без значение в какво състояние сте изпаднали). Така приятелите ви ще са уведомени своевременно и те бързо ще се включат, за да ви налеят доза разум, че не е редно да го правите.

Спести унижението, ако си пийнала

Дамите са особено податливи след някое и друго питие. Тогава събират смелост и без много много да му мислят стартират с поредица sms, писания във фейсбук, пиянски позвънявания. И като се събудят на следващия ден силно съжаляват за стореното, но колкото и да се срамуват се вече е късно. Ако не искате да изпадате в подобно положение, е хубаво на трезво да се запознаете с опциите, които предлага сайта Sobriety Test.

Инсталирайте си plugin-а и настройте какво точно искате системата да не ви позволява да правите, когато сте си пийнали. Следващата стъпка е да влезете във Фейсбук профила си и оторизирайте това приложение да заработи и там.

Как ще ви помогне то?

Когато сте обърнали няколко питиета и се пробвате да звъните или пишете, точно на когото не трябва, получавате като обратна връзка куп предизвикателства, които ще ви предпазят от тази грешна стъпка. Дава ви да решите някаква задача, преди да ви допусне да наберете конкретен номер/да влезете в профила си пък трябва да броите до сто и.т.н/ Ако не сте супер упорит, опцията ще ви накара да промените решението си и ще ви отрезви. Коментари