Какво най-много вбесява мъжете?

Какво най-много вбесява мъжете? Как една жената може да влуди мъжа до себе си. Много лесно, това се отдава на жените, дори без видима причина. Скандалите между двойките, дори и те да са влюбени могат да избухнат без конкретна причина, за секунди и да приключат със счупени чинии, сълзи и сополи. Специалистите и психолозите, които дълго изследват на ниво емоции взаимоотношенията между мъж и жена обаче не са съвсем съгласни с трактовката – „без видима причина“.

Психолозите твърдят, че винаги има причина, с която жените да вбесят мъжа до себе си и то както само те умеят. Като първостепенна причина се определят специфичните изградени навици, които са абсолютно различни както за мъжа, така и за жената. Психолозите твърдят още, че дълго трупаните негативни емоции, могат да причинят още по-сериозен скандал и конфликт.

Какво обаче наистина вбесява силната половина от човечеството.

1. Няма да гледаш футбол. Писна ми.

Е, с тази забрана определено му вдигате адреналина. Мачовете са и си остават основно любимо развлечение, дори и пред риболова и лова и ходенето по мацки и никак, ама никак не обичат някоя мрънкаща жена до него да му забранява. Скандалът тук е налице, само му кажи не.

2. Казвай къде си бил?

Няма как да ви погледне влюбено. Мъжете ненавиждат да дават отчети във времето, което не е прекарал с вас. Гневът му ще бъде предизвикан точно от това ви изискване, как да ви обясни къде е бил от 3 до 5 следобед в събота. Е, това не ви влиза в работата. Може просто да си е играл игри на лаптопа или да е спал пред телевизора. Хайде, стига с тази мания за изневяра. Оставете го да диша.

3. Ти си, ти си , ти си

Така ли ви започна връзката, с критика. Запомнете, че мъжете не обичат да ги критикуват. Стига си крещяла за неподредените дрехи, нахвърляните чинии в мивката или захвърления боклук до вратата. Мъжете блокират, когато им крещят. Те не обичат да бъдат командвани за нещо, което биха се сетили и сами, според тях де. А когато им крещите виждат във вас лошата вещица, а не любимото момиче. Я, се вижте в огледалото.

4. Искам шопинг, шопинг, шопинг.

Е, няма такъв мъж или поне са малцина, които биха издържали дълга обиколка по магазините с вас, само за да ви направят кеф. Голяма част от тях отиват за конкретно нещо, купуват и тръгват. Не ги карайте да одобряват поредния чифт обувки, които пробвате. Съвет от психолози: По-добре излезте с приятелка, мъжете са склонни да се изтрещят, когато с часове наред обикалят магазините за дрехи и обувки.

5. Защо, за какво, как?

А, не. Хайде, стига с тези риторичните въпроси.
Е, няма мъж, който да не се вбеси, ако по пет пъти да ден го питате: “За какво умуваш, миличко? “, „Кога пак ще се виждаш с колегите, какво ще си говорите”. Питайте за конкретни неща, като : “Гладен ли си?”, другите въпроси объркват мъжа и той се ядосва на тъпите въпроси, които не изискват конкретен отговор, а и са напълно безсмислени.

6. Не говори за майка му

Тук вече ще си навлечеш истински и справедлив гняв. В никакъв случай не говорете лоши неща за близките, това го огорчава.

И още

Специалистите в областта твърдят, че мъжката психика коренно се различава от женската. Нищо общо. Жените мислят бързо и вземат бързи решения, докато мъжете имат нужда да обмислят нещата, да разсъждават, да решат дали това е правилно или не.

Те искат да формулират правилно решението, което са взели и тогава да го реализират. Това често ядосва жените, които си мислят, че мъжът ги приема несериозно и отхвърля техните „гениални планове“. Във връзките, в които дамите непрекъснато се карат, крещят и обвиняват половинката до себе си, с течение на времето се появяват непреодолими противоречия.

Спрете се, защото мъжете започват да се плашат, да чувстват, че губят личната си свобода, мъжествеността си и могат просто да си тръгнат, защото ще им писне от скандали.

Жени, бъдете по-мили, по-нежни, по-любвеобилни, съветват психолози. Няма нужда да разгневявате безпричинно мъжете до себе си. Спрете с ненужните и излишни упреци. Така ще си спестите много скандали и груби ситуации изникнали от нищо. Просто го обичайте и подкрепяйте и той ще ви се отблагодари подобаващо. Мъжът не започва първи скандала, а жените са царици в това отношение, нали? Коментари