Кои са най-големите грешки на жените в леглото

Чували сме тези истории от приятелки, а и ние сме разказвали такива. Историите, в които стигаме до леглото и се оказва, че мъжът се нуждае от толкова подробни инструкции и методично превъзпитаване, за да може да ни достави желаните усещания, че започваме да се чувстваме, като стопанки на малко и непослушно кученце.

Силният пол често няма интуиция да разчете най-деликатните ни еротични сигнали. Освен това мъжете често загряват твърде бързо, опитват се да доставят удоволствие със заучени почти механични движения.

Какво обаче не знаем за тях и това как те виждат нашите недостатъци? Има ли стъпки, които жените масово правим погрешно. Като чуеш всичко, което мъжете имат да кажа, ще разбереш, че слабите ти страни не са задължително откъм техниката.

Изглежда трябва да вземем контрола над това, което става в главите ни. Една от основните критики е: „Мислите твърде много“. Може би това е нещото, над което ще трябва да си помислим.

Или може би да не го правим е добре наистина да се опитаме да не го правим през цялото време. Често блокираме, защото в ума ни изведнъж се забива натрапчива и абсолютно безполезна в момента мисъл. „Чакай малко, аз всъщност избръснаха ли си краката“, „Сутиенът подхожда ли ми на бикините“, „Изглеждам ли дебела като съм отгоре“, „Дали не пъшкам прекалено много“.

Понякога в страха си да не ни сметнат за „лесни“ или „мръсници“ , ние насила държим импулса да пробваме нещо ново по-горещо и залагаме на изчаквателната стратегия в секса. Точка трета: „не говорите достатъчно“. Става дума за това да казваме какво наистина искаме.

И при това е повече от пожелателно репликите ни да не звучат негативно и назидателно. Едно простичко: „Малко по-леко“ звучи по-мотивиращо, отколкото да го скастриш със „Стига си ме натискал толкова“

Ето и какво казват мъжете за грешките на жените в леглото!

1. Да се притеснява в леглото

Красивото женско тяло наистина е нещо страхотно. Но една уверена жена е не по-малко секси. Притесненията и комплексите не носят никакво удоволствие в секса.

2. Да използва зъбите си за фелацио

Винаги обгръщай леко зъбите с устните си. Един трик: постави два пръста в устата си и се упражнявай, докато напълно спреш да чувстваш зъбите по кожата.

3. Просто да лежи пасивно

Всяка жена преживява удоволствието в секса по различен начин и съвсем не е нужно да се мяташ и да крещиш като животно от джунглата. И все пак се отпусни и не дръж устата си заключена.

4. Да не казва какво й и харесва.

Срамежлива си? Хвани ръката му – и просто му покажи твоите ерогенни зони

5. Никога да не поема инициативата

Няма нужда да му се хвърляш все едно е чанта Шанел на разпродажба. Достатъчно е да направиш първата крачка с по-настойчива целувка.

6. Да се напие за кураж

Разбира се, че алкохолът отпуска задръжките ти и няма нищо лошо в едно или две питиета. но ако постоянно изпадаш от леглото, надали допринасяш за върховния секс.

7. Да иска да го правим само в една поза

да се мяташ диво, за да изредиш всичките „Кама Сутра“ не е необходимо. леки вариации на позата също ще свърши работа.

8. Да го хваща твърде нежно в ръка

Той може да е чувствителен на онова място, но то определено не е чупливо. Дръж го така, здраво, когато почистваш най-задните си кътници.

9. Никога не казва нищо мръснишко

Мръсните приказки са лесна работа. Единственото правило е да си директна. Например: „Наистина искам да те почувствам в мен“.

10. Винаги да иска дълъг форплей

Така наречения „куики“ или бърз секс е също много възбуждащ – например в колата.

11. Да има наистина космати крака

Ако косъмчетата ти са наболи, няма нужда той да разбира за това. Просто избягвай пози, в които го обкрачваш.

12. Да гаси лампата

Разбира се, че сексът не е много възбуждащо под блясъка на халогенна лампа. Не е по-добре и ако е тъмно като в рог. На помощ идва класиката: свещи.

13. Веднага да прилага всичко, което й хрумне

Прецени риска. Наистина ли му се иска да опита игри с връзване? Няма нужда веднага да оковаваш ръцете му с белезници. Един копринен шал ще свърши работа.

14. Да носи секси бельо твърде рядко

Изкусителното бельо не е нещо, което изглежда като купено от секс шоп. Винаги можеш да сложиш хубав дантелен сутиен.

Репликите, които е най-добре да пропуснете в леглото

„Какво ще кажеш, дали съм напълняла?“

„Стоп, стоп, стоп. Можеш ли да слезеш от мен, трябва да отида до банята“

„Мамо, не очаквах да звъннеш. Да, разбира се, че мога да говоря

„Я, чакай малко изключих ли ютията?“

„Бейби, може ли да побързаме малко? Имам среща с една приятелка след час?

„Вътре ли си вече. Вкара ли го?“ Коментари