Невъзможните неща, които жените очакват от мъжете

Има жени, които имат нереални, да не кажем и съвсем необосновани изисквания към мъжа до себе си. В това да си взискателен няма нищо лошо. Добре е човек да има някои свои правила, които иска партньора също да спазва. Но не бива те да са нереални и доста често абсолютно неразумни.

Ако говорим какви са очакванията при мъжете и при жените, то в 80% от случаите точно жените са тези, които имат неочаквано високи изисквания към партньора си. Това от своя страна веднага ги прави непостижими, дори напълно безсмислени и лишени от всякаква логика за мъжа натяквания.

Ето и част от „глупавите“ изисквания, които погубват една връзка:

1. „Длъжен си да чистиш и да поддържаш перфектна хигиена у вас.“

Когато заговорят за хигиена голяма част от жените държат нещата да са идеални, особено ако често преспиват във въпросното жилище. Но, ако една жена все още не се е настанила трайно при своя приятел и жилището не е общо не трябва да определя какво да има в интериора му и как да го подрежда.

2. „Забранявам ти да се заглеждаш в други жени!“

Е, това вече е пълно безумие. Жените трябва веднъж завинаги да осъзнаят, че мъжете не са слепи, нито могат да станат такива/дори и при сериозна връзка/, особено при вида на една красива и добре изглеждаща дама. По-хитрите и съобразителни мъже се заглеждат по хубавите жени в отсъствието на със сериозната си приятелка или съпруга. Но има и мъже, които не могат да се правят на слепи, особено ако имат самочувствието, че са големи ценители на женската красота.

3. „Трябва да обичаш всичко, което аз обичам“

Е, за жалост дамите трябва да се примирят, че си има неща, които мъжа никога, ама никога няма да поиска да направи без значение колко усилия полагате да го вкарате в коловоза на послушанието. Ако сте фен на балета, театъра, танците, но мъжът не обича и този вид изкуства не са му забавни, повярвайте няма как да го промените. В никакъв случай не се опитвайте да го манипулирате, плачейки или да го изправяте пред свършен факт, купувайки билети за омразната му опера. Не чакайте да прави нещо, което са му неприятни само за да ви угоди.

4. „Искам цялата обич за мен, безусловно!“

Първо да уточним, че няма такова понятие като безусловна любов. Зрелите мъже са интелигентните и целенасочени. Те сами могат да преценят и да вземат решение дали да обичат една жена. Да може да я обичат, защото и тя също го обича или защото просто се чувстват уютно с нея или виждат бъдещето си заедно. Но и тук всичко зависи от много неща. Ако в един момент вие спрете да отговаряте на очакванията и нуждите на мъжа до вас, любовта му може да прегори и да изчезне с времето.

5. „ Никакви приятели, аз искам да съм на първо място.“

Да си признаем честно почти всички жени са доста крайни в това отношение или когато изобщо се налага да разискват този въпрос. Има дами, които изпитват омраза и ненавист към приятелите на половинката си. Те ревнуват мъжа, когато прекарва повече време с приятелите отколкото с нея. Не е необходимо да ви подсещаме, че всеки мъж цени приятелите си. Има мъже, които имат нужда от повече време за забавления „по мъжки“, на други им стига по-малко. Но да поставяте условия е излишно.

6. „ Бъди до мен, давай ми пари, издържай ме, но и трябва да съм ти равнопоставена.“

Всъщност, ако една жена има очаквания партньорът да задоволява всичките ѝ материални нужди, е направо смешно и да не кажем нелепо да има претенции и очаквания той да се отнася с нея като с равна. Ако жената е изцяло финансово зависима от мъжа, то това ще проличи в неговото авторитарно отношение към нея. Ако разчитате на мъжа да ви издържа, то и решенията за по-важните неща също ще взима той.

7. „Не искам да ме обичаш заради вида ми, а заради душата ми“.

Истината е, че ако един мъж ви наистина ви обича, то той ще харесва и начина, по който изглеждате. Няма спор, че мъжете доста често са повърхностни и понякога се влюбват единствено във визията на определена дама, но когато я опознаят със сигурност няма да останат с нея, ако тя не им допадне като характер и отношение към живота. Но това не означава категорично, че човекът до вас ще ви напусне при появата на първата бръчка по лицето ви. Коментари