Обича ли ме? Виж какво ти подарява и ще разбереш

Жените непрекъснато си задават въпроса: Обича ли ме той? Има един много лесен начин да разберете какви са точните чувствата на вашата половинка към вас.

Бърз разбор на подаръците, които сте получили от него последните няколко месеца и какви изненади ви спретнал по повод и без, ще ви бъдат от полза в следващия тест. Ако вече сте наясно ние ще се опитаме да ви дадем отговора на въпроса: Какво означават неговите подаръци? А вие от своя страна ще разберете дали има сериозни намерения или е с вас просто, за да се позабавлява.

Ако неговият подарък е:

1. Ръчна изработка

Подаръци от този тип изискват определена подготовка, време и усилия. Да направи диск с вашите любими песни или колаж с вашите най-хубави снимки не е лесно. Това може да означава само едно. Той мисли за вас и иска да ви покаже обичта си по-нестандартно. Ако към тези изненади е добавил и нещо, за което отдавна знае, че мечтаете, то с този мъж сте ударили джакпота. Случили сте на партньор 3 в 1 – отзивчив, внимателен и креативен.

2. Телефон или други дигитални джаджи

Ако вашата половинка е решила да ви изненада с iPod, пълен с любимите ви песни, определено значите много за него. Е, ако си е наумил да ви подари електронен четец, въпреки че сто пъти сте му напомняли за предпочитанието да четете на хартиен носител, то определено има нужда от ъпгрейд. Подарък от сорта на скъп и стилен телефон е знак, че не сте му безразлична и иска да се чувствате комфортно с нещо хубаво в себе си.

3. Попълнен баланс по кредитната ви карта

Наясно сме, че празниците са перфектният момент за демонстрации и внимание. Е, да ти финансира кредитната карта не е най-голямата изненада, поне за някои дами. Има обаче и друг момент, ако вие лично сте го помолили за това. Но все пак той е гаджето ти, а не счетоводителят. Все пак, ако в допълнение получите красив букет и романтична вечеря, то огънят на любовта не е напълно угаснал.

4. Цветя и бонбони

Ако въображението му се изчерпва само с цветя и бонбони, то бъдете уверена, че неговите усилия и намерения към вас са минимални, тоест няма ги никакви. Винаги си припомняйте, че една обичана жена заслужава да мислят за нея постоянно, а не между другото на път към дома, отбивайки се в първия хранителен магазин.

5. Бижута

Ако гаджето ви подари бижута, които са от висока категория бъдете сигурна, че неговите намерения са абсолютно сериозни и държи вашите да са такива. Ако е и бижу, за което много отдавна сте мечтали и сте искали да го имате като аксесоар запомнете, че мъжете, които умеят да слушат, са ценни като златото“.

6.Екскурзия

Ако ти предложи екскурзия до Париж или просто в Мелник, бъди сигурна, че си започнала връзка с авантюрист, на когото обаче изобщо не му е безразлично кой ще го придружава. Няма какво да чакаш, щом ти е предложил значи иска да бъде точно с теб. Приготвяйте багажа и сложи някои секси изненади между дрехите, защо пък да не споделите едно приятно бягство. Коментари