Осем неща, които никога не трябва да подарявате на мъж

В навечерието на задаващите се празници всички сме обзети от празнични емоции и трескаво търсим, избираме и купуваме подаръци. Вярно е, че празниците носят положителен заряд и изживявания, но не рядко ни докарват и стрес.

Доказано е, че жените често изпадат в паника и не рядко това им състояние води до нервен срив, ако след дълго търсене просто не могат да изберат подходящия подарък за любимия мъж и най-вече стремежа истински да го зарадват.

Да избереш правилния подарък за Него е доста сериозно предизвикателство. На първо място трябва да е практичен, обаче не трябва да не се губи и личното послание, че отгоре на всичко и да му хареса. Нали точно това искате, вашата половинка да се зарадва искрено и да помни дълго подаръка от любимата жена.

Нали не искате да ставате част от клишето и да разочаровате партньора? В такъв случай никога не купувайте неща от този списък:

1. Вратовръзка или чорапи

Предполага се, че вашата половинка достатъчно добре се справя при избора на дрехи и аксесоари. А и какъв специален подарък е това да ти връчат чифт памучни чорапи за Коледа. Изключение от правилото може да направите единствено и само, ако той ви е споменал, че иска да си вземе някаква луксозна вратовръзка, която ви е показал лично докато сте обикаляли магазините.

Как да изберем подарък за мъж

2.Тоалетни принадлежности

А, не! Мъжът със сигурност ще реши, че това е тънък намек относно неговите хигиенни навици. Не искате да го обиждате по този начин, нали?

3. Продукти за баня

Кога за последен път заварихте любимото си момче да пуска ваната и да я пълни с пяна и ароматни соли. Не сте, нали? Тук не говорим за вашите романтични вечери, в която и двамата се потапяте във вана, ухаеща на различни аромати и сте запалили свещи навсякъде около вас, а после се отдавате на нежни изживявания.

4. Парфюм

Няма да го зарадвате, дори и да купите най-скъпият парфюм. Мъжете имат специфични предпочитания за аромати и определено държат сами да избират своя парфюм. Е, ако предварително ви е споделил, че иска за подарък определен аромат, то тогава може да го купите. Но сами, не се впускайте в експерименти, които ще разочароват.

5. Аксесоари.

Хайде, помислите си отново. Това, че на вас ви се иска той да носи някаква гривна или аксесоар, в никакъв случай не означава, че той ще го направи. Ако половинката ви не обича и не носи бижута, каквото и да купите няма да повлияете на модните му вкусове. Просто подаръкът ще стои непотребен в някое шкафче.

6. Пари

Сигурно не ви се вярва, но това определено е най-глупавите неща, които може да направите. Няма по-безличен подарък от това и най-вероятно е да ги похарчи за нещо тривиално, а от добрите ви намерения няма да остане никакъв спомен.

7. Протеини

Не, не и не. Дори и да е запален по фитнеса със сигурност няма да му стане никак приятно, ако го снабдите с протеини. По-скоро ще направи онзи кисела физиономия, която прави, когато сте го ядосали и ще ви обясни, че не сте уцелили точните, затова не експериментирайте.

8. Почивка за двама

Я, пак. Подаръкът не беше ли за него? Сигурно ще ви бъде хубаво, ще изкарате добре, дори романтично. Но да не забравяме, все пак, че подаръкът е личен и така се губи фокуса към кого е насочена изненадата. Коментари