Осем неща, които очевидно са по-важни от секса. Вижте кои!

Голяма част от хората твърдят, че няма нищо по-хубаво от секса. Дали е така? Различни психолози, сексолози и психиатри от асоциации в цял свят си поставили амбициозната задача да осъществят мащабно проучване. И то доказва едно. Хората определено предпочитат да правят много други неща, а сексът и оргазмите са доста надценени. Не казваме, че сексът не е важен, но явно приоритетите на хората в последните години са силно променени.

Вижте какви неща предпочитат да правят почти 80% от хората, вместо секс:

1.Хапване

Изследване, направено през 2012 показа, че всеки трети необвързан би избрал хапването пред интимния акт. 26 % категорично казаха да на шоколада, а 25 % поставят пържолата на първо място, пред секса.

Дори и французойките смятат, че храненето е по-важно от интимните ласки. 25 % си признават, че получават повече удоволствие, хранейки се, отколкото, ако правят секс.

2. И то бекон

Колкото и да е странно не шоколада, сладкишите или сладоледа са най-любими на дамите. 43 % от жените, участвали в изследването са споделили, че беконът ги докарва до върха на техните хранителни изживявания.

Смартфоните се оказват по-важни от секса

Смартфоните се оказват по-важни от секса

3. Да си джиткат на смартфона или таблета

В ерата на дигиталните чудеса смартфоните се оказват по-важни от половинката ни. Почти 50 % от запитаните, споделят, че спят с джаджите си. Други 20 % откровено си признават, че са пред инфаркт, когато батерията на телефона им пада и нямат зарядно под ръка.

В проучване, направено в САЩ, маса американци си казват честно, че предпочитат да се заиграят със смартфона или таблета, отколкото да се насладят на интимни преживявания.

4. Сън

Пред Better Sleep Council 80 % от нежната половина заявява, че далеч по-добре им е да се наспят пред това да правят секс.

5. Да имат телевизор, последен писък на модата

Изследване на британски учени показа, че над 70% от мъжете биха се отказали веднага от секс, само и само да се сдобият с плазмен телевизор у дома.

6. Да пият капучино

Тук става въпрос за ирландките, които наистина са огромни фенки на шоколадовите напитки и твърдят, че с тях могат да си докарат по-бързо оргазъм от реалния секс.

7. Мастурбация

То и това си е вид секс, но без партньор. Учудващо, но над 40 % от дамите твърдят, че предпочитат понякога да се самозадоволяват пред това да се отдадат на ласки с половинката си.

8.Четенето на книга

Телевизията NOW TV представи резултати от тяхно изследване, което показва, че жените предпочитат доста неща пред секса. По-малко от една десета от британките избират правенето на любов. Останалите предпочитат да четат книга или да гледат телевизия.

Според анкетата само една на десет дами признава, че не си представя живота без секс, докато два пъти повече не могат без любимото си ТВ шоу. Мъжете явно се интересуват повече от интимните преживявания – една трета от от тях класира секса на първа позиция. Коментари