Пет перфектни начина да съсипете връзката си

Дамите по природа са много натрапчиви, любопитни и непрекъснато подлагащи на съмнение всичко и всеки. Дълбоките анализи обаче, на които подлагат връзката си ги кара и непрекъснато да се съмняват в постъпките на противоположния пол. Да се чувстват несигурни и раздразнени. В голяма част от случаите именно жените са тези, които са по-недоверчивите, по-подозрителните и търсещи какви ли не знаци във всяко едно действие на мъжа.

Те непрекъснато се опитват да разчитат детайлите и постъпките на мъжа до себе си и едва ли не във всичко виждат много лош знак или пък евентуална изневяра. Ефектът от подобни подозрения е отрицателен, разбира се. Така само ще провокират напрежение във връзката си и то без никакво основание. Възможно е да се стигне и до край, само заради техните прекомерни анализи и преследвачески помисли.

Ето и основните грешки , които дамите допускат поради прекомерното анализиране и задълбаване във всяка постъпка на мъжа до себе си.

1. Още не ви е отговорил на съобщението, което изпратихте

Вече са минали 33 минути и 33 секунди, а съобщение няма и няма. Какво прави, по дяволите? Какви ги върши? Толкова ли не може да ми отговори. А може би е с друга жена?

Ако това се случва всеки път, когато той не ви отговори веднага или изобщо не ви отговори, определено имате богата фантазия и нужда са си поговорите с психолог. Защо просто не допуснете, че има работа, че е на място, което няма обхват, че може да му е паднала батерията или да си е забравил телефона. Ако мъжът до вас не ви изневерява непрекъснато и никога не сте го хващали на калъп, е време да спрете да търсите под вола теле. Тормозите най-вече себе си, мислите ще помрачат настроението ви, а после и неговото.

2. Всяко второ жена му е приятелка

Нещо лошо има ли? Нима вие нямате приятели мъже и не общувате с тях? Няма нищо нередно и мъжа да вас да да комуникира с други жени. Това непременно ли трябва да означава, че ги ухажва,сваля и че иска да бъде с тях. Не е нужно да правите гримаси, да говорите с ирония или да се карате, само защото ревнувате от всяка дама, която се е доближила до него. Мъжете ненавиждат сцените на ревност и ако нещо ви притеснява го извикайте настрани и поговорете насаме. Без обвинителни нотки и нервни изблици.

3. Бившата му е пратила SMS или му се е обаждала

„Така ми липсваш“ или „Гордея се и се радвам за теб“ – думите ви пронизват и кънтят в главата ви, а ядът ви се завърта на високи обороти. Ами, ако се виждат още?

Дали не ми изневерява с нея? Да, извадени от контекста подобни фрази понякога нанасят огромни щети на връзката. И все пак помислете трезво. Той самият споделял ли ви е, че са общували. Ако не ви е казал, то имате доста по-сериозен проблем за разрешаване от това, че тя му се е обадила.

Ако винаги ви казва, когато е общувал с нея под някаква форма, то нямате никакви повод за притеснения. След раздели някои хора просто остават близки и това не е лошо.- Най-важно нали е налице. Все пак сега той е с вас, а не с нея, нали? Просто оставете миналото на мира.

4. Вечер с момчетата

Без драми! Ако искате да имате нормална връзка, всеки има нужда от своето лично пространство. Съвсем естествено е да поиска от време на време да се събере с приятели. В противен случай рискувате да се задушите един друг и искрата между вас да угасне бързо. Вместо да се тръшкате и да си представяте как отива на стриптийз и флиртува с някоя жена, организирайте вашата женска вечер. Ще поклюкарите с приятелки, ще пиете по едно, ще потанцувате, ще се позабавлявате, както вие си знаете.

5. Харесал е снимка на някоя жена във Фейсбук

Не смятайте, че това е предателство и край. Или, че е опит за свалка и има наяква тайна връзка. Наясно сте, че „харесването“ в социалните мрежи се е превърнало едва ли не в автоматично действие, а за що не и подкрепа на приятел, който иска да сподели нещо в мрежата. Припомнете си, самата вие колко снимки на ваши приятели сте харесали, преди да напишете някое гневно съобщения или ферман до мъжа си, за който после горчиво ще съжалявате Коментари