Пет топ критерия, по които мъжете избират жената до себе си

Мъжете са влюбчиви същества. Много бързо залитнат по мацките със силиконови цици и дълги бедра. Но това не трае дълго. След първоначалното увлечение мъжете започват да търсят много други качества, които трябва да притежава жената до тях, освен визията. Сигурно се учудвате, но и мъжете си имат свои критерии, по които търсят „жената на живота си“.

Ето и топ пет на критериите, които са на челни позиции техния списък

1. Жената до него трябва да добра и заради нея той да се опитва да бъде по-добър

Да е добра, не само с колегите, приятелите, познатите, а и с всички онези нещата, които прави за него. Въпреки че мъжете упорито повтарят, че ненавиждат да бъдат моделирани от жена. Всъщност тайничко не само, че харесват, но и ценят това качество в срещуположния пол. Ако успеете да накарате мъжа до себе си да се промени и то към към по-добро, той няма да ви се разсърди, а ще започне да ви чувства още по-близка.

2. Мъжът иска жената до него да е в отлични отношения с приятелите и роднините му

Не се е родил още мъж, който да има против жената до него да се разбира с най-важните хора в живота му. Всъщност това е оръжие за всяка жена, ако умее да го овладее правилно. Колкото по-добре се разбирате с неговите роднини и близки, и обкръжението му, толкова по-бързо ще поиска да прекара остатъка от живота си с вас.

Как мъжете си избират жена

3. Жените мрънкат непрекъснато, но нека да си има граници

Добре знаем, че една от особено типичните женски черти е мрънкането. Мили дами, не бива да стигате твърде далеч и отчаяно да полагате усилия, ако заради него искате да се отървете твърде рязко от този да кажем „ужасен“ навик. Истината е, че рязкото „отказване“ не води до нищо добро, а в голяма част от случаите и до неочаквани лоши последствия. И това се отразява в поведението на всяка жена. Вие ставате раздразнителна, прекалено чувствителна, тъжна. Така че не спирайте с мрънкането. Стремете все пак да е рядко и то наистина за неща, които си заслужават. Така мъжът до вас ще оцени усилията ви и ще ви заобича още повече.

4. Да го обичате такъв, какъвто е

О, определено за това си мечтае всеки мъж. Мъжът не иска да се крие зад маски и фалш, когато е с жената, която обича, само и само да не я разочарова. Или пък всекидневно да му се налага да слуша, изтърпява и преглъща всячески опитите й да го моделира и промени както тя си иска.

Скъпи жени, ако наистина не харесвате някои от лошите му навици, постъпете така, че той сам да поиска се промени. Хубаво е инициативата бъде негова. Вие му давайте кураж, мотивирайте го, така той сам ще пожелае тази промяна и ще направи първата крачка към нея. Нищо не става с рогата, бъдете умни. Променете го с любов. Оставате го да мисли, че самия той иска промяната, която ви вече сте задали.

5. Всеки ден му показвайте колко го уважавате

В природата на всеки мъж е заложено да бъде авторитетът в семейството или във връзката. В такъв смисъл, за да му дадете увереност, покажете на партньора си, че го уважавате и цените заради самия него, заради действията му и целите, които преследва. Това повярвайте ще бъде оценено и със сигурност ще окаже положително влияние на отношенията ви. В никакъв случай не си позволявайте да го унижавате и да му се карате пред други хора. Няма значение дали са му приятели или дори не ги познава.

Това срива мъжкото самочувствие и като цяло ще нарани жестоко егото му. Мъжете не обичат да бъдат критикувани, те го приемат като нападение едва ли не. Затова походете умно. Ако има критиката , нека е умерена, градивна и по възможност незабележима. Жена сте, трябва да умеете тези малки, но успешни трикове . Така не само ще заздравите връзката, но ще го направите ваш завинаги. Мъжът със самочувствие пък ще е готов на всичко за любимата жена, защото вие сте тази, която го праща в небесата Коментари