Свети Валентин. Как да изкараш с гадже и без?

Дали си на крилете на любовта, залепена като с магнит за твоята половинка или си малката мис Независимост, този ден на влюбените може да бъде добре преживян по няколко начина. Виж предложенията ни за прекарване на Свети Валентин с гадже и без гадже. А после ще разказваш.

Имаш гадже! С Твоя човек на Свети Валентин

Е, имаш си гадже и всичко е по мед и масло. С изключение на 14 февруари, когато се чудиш „къде да му @$%&, са ми цветята“? Защо да прехвърляш цялата отговорност върху него? По-добре измисли как да си прекарате вечерта вкъщи и така той да падне в краката ти.

1. Започни от вратата

Когато влезе го предразположи. Предложи му нещо за пиене, за да се успокои. След това му поднеси подарък – букет за мъже от малки саламчета. Добави маслини и плато сирена, предварително нарязани. Така предястието ви е готово.

2. Време е за вечеря 

Няма по-кратък път към сърцето на мъжа от сготвено ядене, което му напомня за вечерите на майка му. Малки кюфтета, може би? За десерт избери тирамису – копринено, меко и секси. На италиански тирамису означава „повдигни ме“, така че той няма много избор. Мъжът ти ще те гледа с апетит дълго време.

3.Кристално ясно

Извади или купи хубави чаши, в които да налееш бяло вино. Ако е пенливо, ще е идеално празнично. Една чаша за основното, една за тирамису и една за на път към спалнята. Все пак истинският десерт не е сервиран още.

4. Освети пътя

Използвай свещи по пътя към спалнята. Или за стаята, в която празнувате. Огънят има силата да създава романтични чувства, а и да разпалва вече съществуващите. След вечеря го хвани за ръката и го поведи към леглото. В този момент трябва вече да е готов. Не се ли радваш, че си останахте вкъщи? Така спалнята е по-близо.

Нямаш гадже, посрещаш Свети Валентин с приятелки. Как?

Не всеки може да е обвързан на Свети Валентин и това е нормално. Нямаш гадже? Нощ с приятелки навън може да е доста по-забавна от пълните с напрежение романтични вечери.

1.Вдигни наздравица 

Тръгни си навреме от работа, за да спретнеш малко парти вкъщи за цялата компания. Приготви вкусни хапки, извади няколко бутилки вино и гарантирано ще си изкарате страхотно.

2.Задоволи апетита си

Точно в този ден забрави за диетите и отиди с приятелките в нов изискан ресторант, където да хапнете нещо различно. Заслужавате най-доброто, даже и повече. Предварително си резервирайте места, защото в този ден масите са навсякъде заети. Облечете най-хубавите дрехи и си изкарайте незабравимо.

3. Пренеси купона на дивана

Преоблечете се с пижами, опечете си домашни сладки и си пуснете „Сексът и градът“ или „Оранжевото е новото черно“. След това си поговорете по женски, споделете си тайни, разкажете си клюки. Може ли да се мечтае за по-хубава нощ?

4. Изпрати Валентинка

Спомняш ли си, когато в училище с приятелките ти си изпращахте такива неща? Не е ли сладко, да изпратиш бонбони с картички и текст на най-добрите си приятелки? Сега може да са като за по-големи момичета. Скъпи шоколадови бонбони, розово вино, бележка , написана лично от те. Вкусно звучи, нали?

И за финал, нашето топ предложение за питие на вечерта, независимо дали си с гадже или без

Коктейл Свети Валентин

45 мл водка
30 мл сок от боровинка
30 мл лимонада
пенливо вино
боровинки за украса
Разбъркай първите три съставик в шейкър, изсипи в чаша за шампанско, пълна с лед, допълни с виното. Декорирай с боровинки Коментари