Защо мъжете си падат по лошите момичета?

За никого не е тайна, че жените имат слабост към лошите момчета, а добрите като цяло са им много по-скучни. Интересно е обаче и друго, това важи с пълна сила и за мъжете и всъщност лошото привлича не само дамите, но господата.

Господата, които се впускат в такива връзки са абсолютно наясно, че изборът им на половинка не е най-добрият и би трябвало сериозно да си помислят по въпроса. Въпреки това мъжете масово обръщат гръб на добрите момичета и с всичка преследват лошите.

Его ги и причините за това нелогично на пръв поглед поведенение на силния пол

1. „Лошото“ е „секси“. Поне така смятат мъжете

Лошото е особено вълнуващо и господата едва ли не го приемат буквално. Често мъжете си правят някакви асоциации със „секси“, когато чуят думата „лошо“. Ако даден мъж каже: „Ти си ужасно лошо момиче“, всъщност не те обижда. Напротив това е доста „специален“ комплимент към жената, която харесва. Доброто е толкова предвидимо и скучно.

2. В леглото лошите момичета са много по-добри.

С тези фантазии живеят мъжете. Лошите момичета са богини. И в повечето случаи това това твърдение наистина се оказва вярно. Под „добри в леглото“разбираме много по-разкрепостени и отворени за сексуални експерименти. Нима ще се намери мъж на света, който да не иска жената до него да е склонна към по-бурен сексулаен живот и да задоволява всичките му фантазии?

Мъжете смятат, че лошите момичета се секси

3. Макар и емоционалните наранявания да са неприятни те стимулират мъжете.

Странно, нали. Но до някаква степен мъжете са леко мазохистични. Тук не става въпрос за това, че мъжете се радват на емоционалните си страдания, но това по някакъв доста странен начин ги привлича. Лошите момичета са съвсем същите като лошите момчета. Те може и да нараняват,но същевременно предизвикват силна буря от емоции, които напомнят на мъжа, че наистина е жив.

4. Когато мъжете си търсят жена въпросът „Каква майка ще излезе от нея?“ съвсем не е на челно място.

Ако се замисляха повече за това може би и разводите щяха да са много по-малко. Повечето от мъжете не обичат да планират дългосрочни отношения с дадена жена, защото изобщо нямат намерение да се обвързват сериозно. И съвсем естествено много мъже си избират наистина добро момиче, когато решат, че им е време да се задомят. Но тръпката по лошите остава цял живот.

5. Непредвидимите лоши момичета.

О да, това се харесва на мъжете, колкото и да го отричат. Мъжете започват да търсят сигурност и стабилност в отношенията едва тогава, когато са готови да се обържат сериозно. Преди това несигурността е доста по-интригуваща. И така, ако искате да поддържате интереса на мъжа към вас не трябва да го оставяте да се чувства прекалено сигурен, защото в един момент просто му доскучава.

6. Мъжете си падат по риска – поне като фантазия.

Случайно да познавате мъж, който да не е запален по екшъните? Или такъв, който не си пада по всевъзможни състезания с коли, боксови мачове и т. н.? Ако има такива, то те по-скоро са изключение от правилото, поради простата причина, че мъжете се възбъждат опасността. Е разбира се не са чак толкова смели, когато се озоват в реална опасност, но да си поиграят на екшън с лошото момиче определено им е интересно. Коментари