Защо не ми се обажда? 6 топ причини телефонът да мълчи

Срещнали сте невероятен пич и съответно излизате на среща. Изкарвате си повече от чудесно. Още на следващия ден около вас витае на любов. Чувствате онова специфичното вълнение на омаяна и аха влюбена жена. Щастлива сте и чакате с огромно нетърпение да телефонът да звънне и да чуете гласа на новия си любим.

Ситуацията излиза извън контрол. Държите телефона в себе си – в тоалетната, дори в банята докато се къпете. През няколко минути поглеждате в дисплея и отключвате и заключвате телефона, за да сте сигурни, че случайно не сте изтървали въпросното чакано обаждане на този мъж.

Рано сутринта сте истински щастлива и развълнувана, към обяд вече сте нетърпелива. Късният следобед ви сварва леко изнервена („Защо не ми се обажда цял ден, а мълчи?!“). Вечерта сте срината и отчаяна. Разочарованието е пълно, след като телефонът мълчи ли мълчи..

„Защо не ми се обажда?“. Вижте шестте най-вероятни причини:

1. Той добре знае правилото за трите дни.

Голяма част от мъже мислят, че не е никак мъжкарско да покажат веднага, че наистина харесват жената до тях и по някакъв начин ги е грижа за нея. Възможно е в конкретния случай да си имате имате работа с типа мъж, който се страхува веднага да покаже колко ви харесва и спазва правилото за трите – без обаждания, срещи и контакти три дни.

2. Той е твърде ангажиран.

Втората и съвсем очевидна причина той да не ви звъни, е че наистина има много работа и ангажименти Е, ако наистина му харесвате твърде много и при желание все ще намери възможност дори за минутка да се чуе с вас. Но, ако двамата все пак не сте се опознали добре има вероятност да изпитва дискомфортно да го направи.

3. Просто отлага във времето.

Може да се каже, че срещата ви , поне според вас, е минала перфектно. Но мъжа може би още не е съвсем сигурен какви са намеренията му относно вас. Ако наскоро е претърпял болезнена раздяла съвсем вероятно е да не желае да прибързва като се обвързва с други жени. Може и да има и други приоритети в живота си, за които не е убеден, че трябва да жертва заради вас.

Защо мъжът не се обажда след първата среща

4. Той е голям играч.

Определено ще трябва да ви разочароваме, вие съвсем не сте единствената жена , с която този той излиза на срещи. Има поне още три или четири като вас, които отчаяно чакат позвъняване. Днес или не в настроение да ви звънне или пък просто си е организирал среща с някое от другите му завоевания.

Веднага може да разпознаете мъжа играч. Ако все пак се чуете след няколко дни, срещнете се и след това пак изчезне в дън земя – явно обича да разнообразява вечерите си с различни жени, а вие сте една от многото.

5. Той е женен или обвързан.

Съвсем възможно е мъжът, с когото сте се виждали вечерта, всъщност вече да е омъжен или да си има сериозна приятелка. И точно това е основателната причина да не му е лесно да намира време за вас, а и честно да си признаем, няма чак такова голямо желание да ви звъни.

6. Той просто не си пада по вас.

Когато чува тази фраза, Миранда от култовия сериал„Сексът и градът“ започва да разбира мъжете по-добре. Тя приема казаното и сама стига до извода за всичките пъти, в които е тръпнела в очакване на онова прословуто иззвъняване на телефона си, но то така и не се е случвало. Никога.

Така е дами, най-крайната и разбира се съвсем неприятна причина, поради която мъжът може никога повече да не ви се обади, е – той просто не си пада по вас. Сигурно сте му била симпатична щом е излизал веднъж с вас, но не достатъчно, за да има желание да се срещнете отново. Коментари