Каква си ти според лайковете ти в Instagram

Какво ли казват лайковете ти за теб в Instagram. Според това, как се държиш в инстаграм, психолозите, обясняват някои черти на характера ти. Дали е вярно, провери сама. Може пък да не се доверяваш на експертите или пък си от тези, които никога и нищо не лайкват или нямат Instagram.

1.Признание получават само онези снимки, които наистина харесваш.

Колко ретро. Ти си от онези рядка порода човешки същества, които ще подминат онлайн разпродажбата, защото видиш ли, не се нуждаят от нищо, въпреки,че всичко е намалено със 70%. Самоконтролът ти е удивителен и леко обезпокоителен

2. Случайно лайкваш нещо и бързаш да го „отлайкнеш“.

Премахването на малкото червено сърчице си е истински героичен подвиг! Обаче ще се престорим,че не те познаваме, когато поискаш да говориш с управителя на ресторанта заради развалените домати в салатата ти. Хранителна алергия!? Да бе, да. Говори ми! Просто обичаш да спориш и да поставяш всички на мястото си.

3. Без много, много да му мислиш лайкваш всяка снимка.

За теб висенето в Инстаграм е като тренировка на мозъка. Винаги си на линия за някой лайк, но ти е толкова трудно да решиш какво да облечеш сутрин или с какво тесто да направиш пица. Не си особено уверена, затова харесваш всичко наред.

4. Лайкваш всички снимки отпреди няколко седмици, които си пропуснала

Искаш да демонстрираш на всички, че ти всъщност не си губиш много, много времето със социални медии. Другият ти ход в стила ала „демонстрация на сила“ да се нахвърлиш върху храната в ресторанта в мига, в който ти я сервират, без преди това да направиш снимка. След това обаче съжаляваш, че не си се изфукала пред всички къде си, какво ядеш и с какво се забавляваш.

5. Отказваш да харесаш, която и да е снимка с вече 500 или повече лайка 

Според теб онази твоя бивша съученичка, дето са я обявили за инфлуенсърка, си има достатъчно лайкове! Любимото ти занимание е да критикуваш, че популярните песни по радиото ги въртят прекалено често. Ако искаш да знаеш няма нищо лошо да харесваш снимки на френски булдогчета или на айскафе. Социалните медии ти дават свобода да публикуваш каквото си поискаш.

6. Лайкваш снимки само на готини секси пичове 

Чакай да отгатна. Първото ти „гадже“ е било в четвърти клас, а Саманта от „Сексът и градът“ е идеалът ти за подражание. За теб Instagram e мястото за лов на мъже, затова натискаш онова малко сърцевидно бутонче, колкото се може по-често. Между другото, в кръга на шегата, оттук се вижда как се подмокряш и очакваш по-скоро да се запознаеш с красавеца, на който си хвърлила око. Коментари