Каква професия да избереш според зодията?

Ясно е, че трябва да си директор, но докато стане това, звездите са предопределили други професии за теб.

Овен 

Ти си роден лидер и лесно можеш да се превърнеш от човек с авторитет в доста неприятен шеф. В този смисъл си много чувствителна, когато над теб има някой, затова работи над търпението си и приемането на чуждото мнение.

Идеалната професия :

Всичко, свързано със състезания. Нещо свързано със спорта, може да е позиция в спортен клуб или зала. Повишението ще дойде бързо с твоята упоритост и работливост.

Телец

В работата си земна и практична, правейки те идеалния колега, защото лесно превключваш от лидер към човек, на когото е поставена задача. Справяш се с ръководеното на екип, а в същото време си екипен играч.

Идеалната професия:

Обичаш хубавите неща и парите , затова ще ти приляга работа в магазина за цветя, бижута, с подходящо образование ще се справиш чудесно във финансовата сфера.

Близнаци

Обичаш бързо променящите се неща и да не стоиш на едно място. Комуникацията ти също е на ниво, не изпускаш срокове, но понякога еднообразието ти омръзва .

Идеалната професия: 

Всичко свързано с предоставяне на информация и работа с различни хора. Идеална си за преподаване и връзки с клиенти. Можеш да работиш в различни сфери, защото си любопитна и бързо усвояваш непознати материи.

Рак

Ти си представител на най-загрижената зодия, затова се справяш с всяка професия, която е свързано с решаване на житейски проблеми. Чувстваш се най-добре, когато правиш другите щастливи и доволни. Винаги искаш резултатът да се вижда.

Идеалната професия:

Социален работник или служител в детска градина, но и адвокат и учител. Можеш да се занимаваш със здравословен начин на живот в някой фитнес или SPA център,

Лъв 

Обичаш да ти обръщат внимание, но в хубавия смисъл. Искаш да вдъхновяваш хората около теб. Затова и много от политиците са представители на тази зодия. Чудесна си за шеф, защото лесно се справяш с убеждаването на другите.

Идеалната професия:

Всичко, свързано с излизането на сцена пред аудитория- кино, театър,музика – избери си. Ти ще си лидер с обаяние и няма да чакаш дълго, докато заемеш мениджърска позиция.

Дева

Твоят перфекционизъм е известен, дори когато обслужваш другите. Изпълняваш с лекота задачи, без товариш околните с излишна драма. Като шеф ще си тактична и разумна.

Идеалната професия:

Благодарение на разума си ти можеш трезво да преценяваш как да се справиш, когато емоциите надделяват. Можеш да си управител на магазин. От те би излязъл чудесен редактор или преводач.

Везни

Ти си много социална и умееш да събираш хората, което те прави страхотен медиатор в офиса. Можеш да балансираш между различните настроения на хората и се разбираш с всеки. Не на последно място обичаш да те харесват.

Идеалната професия:

Дипломат, разбира се. Друго, с което ще се чувстваш добре, е туристически агент, сватбен агент, а защо и не управител на хотел.Всичко, свързано със спокойствието и щастието на хората.

Скорпион

Никой не може да пази тайна така, както теб, Скорпион. Използвай това умение и се насочи към позиции, които изискват дискретност. Някъде, където се работи с поверителна информация.

Идеалната професия: 

Финансов съветник, специалист човешки ресурси, счетоводител.Може да си адвокат, стига да поискаш.

Стрелец

Умееш да разговаряш с хора и пред хора. Вдъхновяваш с морал, лесно се адаптираш към промените и умееш да ръководиш хора, без да се усеща напрежение.

Идеалната професия:

Административни позиции, много ще ти прилягат и всичко, където се изисква ред и спазване на срокове. Може да си архитект, инженер или дизайнер.

Водолей

Ти си свободолюбива и можеш да мислиш извън рамките. По същия начин и работиш -винаги си пълна с оригинални идеи, които те правят предпочитан колега, когато стане въпрос за взимане на трудни решения.

Идеалната професия:

Нещо свързано с наука и техника. Графичен дизайнер или сътрудник на граждански договори. Всичко традиционно те спира и ти трябва свобода.

Риби

Ти си гъвкава и лесно се адаптираш, когато стане въпрос за работата. И не държиш винаги да се доказваш, колкото да се свърши работата, при това качествено. Състрадателна си и това те прави много добър специалист в здравната сфера.

Идеалната професия:

Всичко, което е свързано с лекуване на хора – физически или психически. От теб ще стане чудесен психолог, зъболекар, хирург. Привличат те изкуствата, както танците и музиката. Коментари