Какви са хората родени през май

Ако сте от хората родени през май, то това означава, че сте много упорити и верни на своята кауза до край. Не търпите поражения и винаги сте готови да влезете в бика, за да постигнете своето. Свободни по дух и душа. Обичате силно, но нетрайно. Ето и основните характерови особености на хората, родени през месец май.

1. Чревоугодници

Хората, родени през май обожават храната. Те не само, че обичат да си хапват вкусна храна, но също така са и царе в кухнята. Имат истински усет към готварството и често от тях излизат чудесни готвачи. Могат да приготвят перфектно както бъркани яйца така и гурме или суши. Родените през май обичат да угаждат на близките си и често им поднасят кулинарни изненади на масата. Трапезата винаги е украсена и подредена перфектно. Няма нищо излишно или в повече.

2. Позитивни

Изключително позитивни, целеустремени и самоуверени. Те са хора, които са открили силата и мястото си и вървят по пътя си леко и плавно, като се стремят да заобикалят препятствията. Обичат да се грижат за околните, но същевременно обичат да получават грижа и от тях. Винаги знаят, че най-хубавото тепърва предстои и не се отказват да го търсят. Хората родени през май греят и раздават топлина. Знаят, че всяко тяхно действие е от голямо значение, но умеят и да се доверяват, ако се налага.

3. Свободолюбиви

Ако животът им беше сериал, те щяха да го озаглавят „Fre“. Мястото на действието щеше да се развива на някой вечно летен остров, а героите им щяха винаги да са усмихнати, свободни и щастливи. Хората, родени през май винаги вървят по пътя, който те сами са си избрали. Не обичат да ги вкарват в рамки. Крачат бавно, понякога, лутайки си, но всъщност изучават детайлите към целта. Истината е, че те неистово искат да бъдат свободни. За тях няма случайни срещи и раздели.

4. Състрадателни

Те са изключително състрадателни. Винаги се притичват на помощ, дори ако не е необходимо. Ако видят на пътя просяк ще оставят монета, ако приятел им позвъни в 3 през нощта веднага ще хукнат да го спасяват. Не се замислят дали е редно, дали не ги използват, дали понякога не са взимани на подбив за тази си черта. Обичат да помагат на хората и се раздават докрай.

Ако разберат обаче,че всичко, което правят безкористно не се оценява могат да се отдалечат завинаги, а вие да изгубите истински приятел. От родените през май има невероятни лекари, които се развиват професионално като педиатри. Снизходителни са към по-слабите

5. Обективни

Никога не бързат да правят изводи, да вземат необмислени решения . Хората, които са родени през май умеят да изслушват. Взимат предвид колкото се може повече мнения и само на тази база градят гледната си точка. Нямат обаче авторитети и кумири и винаги правят това, което е правилно по тяхно усмотрение.

Дамите, родени през май са изключително принципни и трезвомислещи. За тях е характерна добрата памет. кариерата им се отдава без проблем и бързо се превръщат в шефове. Ако предадете мъж, роден през май, той никога няма да прости председателството. Трезвомислещи.

6. Любвеобилни

За хората родени през май се знае едно, че са изключително влюбчиви натури. Ако намерят половинката в живота си те са готови да и се отдадат докрай. Когато им изменят обаче те отиват в другата крайност и започват да изневеряват с когото им падане.

Ако имат сериозна връзка държа на чувствата. Флиртовете за една нощ за тях не значат нищо и дори не се опитват да запомнят името на партньора до себе си. Обичат изненадите в секса. Мъжете обичат да експериментират под завивките, ако дамата е готова за това.

7. Търпеливи

Доста търпеливи и необичайно сдържани. Когато се появи неприятност те я понасят стоически. Опитват се да не споделят проблемите си, дори и с най-близките до тях хора. Дамите родени през май се отличават с много твърд характер, а мъжете често са потайни и самостоятелни. Родените през май са горди. Семейните отношения обаче за тях не са проблем, защото не се стремят към лидерство и умеят да правят компромиси. Дамите винаги са готови да подкрепят съпруга си, докато това при мъжете е малко спорно.Коментари

absolytno vqrno

Истински ангели!

vqrnoe