Сексапил или потайност. Коя зодия е по-по-най?

Без значение дали става въпрос за сексапил или коварство всяка зодия блести с някаква черта. Разберете коя е най-вярната и коя е най-потайната зодия. И разбира се коя никога не ще успееш да забравиш! Ето я и класацията.

Най-коравата зодия

Може и да се изненадате, но това е зодия Риби. Да, тези романтици с нежни души всъщност са и най-силните характери, събрали много мъдрост под воала на емоцията. Защото, каквото и да става, те може да се огъват, но никога не се чупят!

Най-чаровната зодия

Това е Овенът. Нейните представители са енергични, решителни, но по-важното е, че от тях струи магнетизъм, който няма как да се обясни. Дори и въпросният субект да не блести с някаква неземна красота около него пак се върти рояк ухажори от противоположния пол. Това се дължи на тази почти мистична, мощна сексуална енергия.

Най-стабилната зодия

Това е Девата. И под стабилност се има предвид няколко неща – вярност, закрила и грижовност. Може и да мрънка, може и да критикува, може и да ви дразни с безкрайните си претенции. Но щом сте спечелили сърцето й, няма да ви изневери и винаги ще се старае всичките ви нужди да са задоволени. А ако някой се опита да ви навреди, ще го накара да съжалява, че изобщо се е появил на бял свят.

Най-коварната зодия

Едва за някого ще е изненада, че това е Скорпионът. Реши ли да си отмъсти, ще действа до край и няма да пропусне и нито една възможност да ви засегне. В същото време, ако той върши нещо подло и нередно е почти невъзможно да го заподозреш. Хората отдавна са го казали – прави, струвай, но не си създавай враг Скорпион.

Най-красивата зодия

Що се отнася за хубав външен вид, майката природа е най-благосклонна към Стрелеца. Представителите на тази зодия обикновено имат слаби, стегнати, гъвкави и много симетрични тела. Освен това стрелците са и много суетни и се винаги се стараят да изглеждат страхотно. Което още повече подсилва тяхната вродена привлекателност.

Най-късметлийската зодия

Да не кажем направо най-щастливата, е Близнаци. Те по природа са оптимисти (и има защо) и всеки Близнак, отклонил се по пътя на негативизма, само ще си пати. Но като цяло Близнакът има дарбата да се озовава на точното място в точния момент. Може и да не печели всеки път от лотарията, но съдбата му е такава, че каквото и да става, в крайна сметка накрая той пак печели нещо.

Най-семейната зодия

Няма спор това е Ракът. За представителите на тази зодия семейството е над всичко! И едва ли има друга зодия, която да им стъпи на малкия пръст по възпитание на деца, умения за създаване на домашен уют, грижовност и себераздаване. Не случайно за Рака е много важно да открие партньор с високи морални ценности и добра душа.

Най-общителната заодия

Стане ли дума за убеждаване, дискусия или просто сладки приказки, Везните нямат равни. Те могат да разгледат въпроса от абсолютно всеки ъгъл и да анализират всяко евентуално развитие. Но по-важното е, че намират общ език с абсолютно всеки един човек! Везните ще съумеят да очароват както президента, така и клошара, ровещ в кофата.

Най-потайната зодия

Разбира се е Козирогът. Всъщност дали потайна или неразгадаема е по-точната дума не е ясно. Или и двете. Не само, че не споделя чувствата и мислите си, ами и почти винаги запазва хладнокръвие и не можеш дори да предположиш какво точно се върти в главата на Козирога. Колкото и добър психолог да си, ако Козирогът сам не пожелае да ти разкрие, не ще съумееш да изкопчиш нищо от него.

Най-представителната зодия

Е Телецът. С перфектни обноски, рядко се изказва нетактично и умее веднага да поправи нещата, ако това се случи. Не обича конфликтите и винаги ще помогне, ако го помолите. Той е толкова изискан, благороден и умен, че в компанията му често изглеждаш като селския глупак, дошъл за мъдрост или помощ при везира.

Най-незабравимата зодия

Естествено, е Лъвът. Няма как да се устои на това кралско величие, което винаги изпъква в тълпата. Като добавим и чувството за хумор, високия интелект, чудесни маниери и бохемско присъствие, тази зодия наистина те кара да се влюбиш за минути. А ако нещата не потръгнат след това да ти отнеме месеци, че дори и години, да си изчистиш главата от емоции и спомени. Ако изобщо успееш някога…

Най-бляскавата зодия

Са Водолеите – екстравагантни, оригинални, стилни, като звезди от големия екран. Буквално с два парцала ще съумеят да спретнат тоалет от висша мода. Невероятно усещане за стил дори в най-нестандартното облекло. И не само. Самото им излъчване внушава, че са нещо повече от другите. Че ще е истинска чест да ти обърнат внимание. Коментари