Красиви плажове около Волос

Град Волос, разположен в Гърция, предлага достъп до някои от най-красивите плажове в региона. Ето някои от тях:

1. *Афисос* 

Този малък крайбрежен курорт е известен със своите живописни плажове с кристално чиста вода и приятна атмосфера. Има няколко плажа в района, включително Абовос и Амели.

2. *Агиос Йоанис*

Разположен на източното крайбрежие на Пелион, този плаж е популярен със своите златни пясъци и чиста вода. Той е подходящ за семейства и любители на водни спортове.

3. *Милопотамос*

– Едно от най-известните места в Пелион, този плаж е заобиколен от скали и предлага уникална природна красота. Водите тук са изключително чисти и прозрачни.

4. *Дамухари*

– Този плаж е известен с участието си във филма „Mamma Mia!“ и предлага красива природа с големи бели камъни и чисти води.

5. *Хорефто* 

Този плаж е дълъг и пясъчен, предлагащ прекрасна гледка към Егейско море. Има няколко таверни и барове в близост, които правят престоя тук още по-приятен.

6. *Плака* –

Намира се близо до Хорефто и е известен със своите бели камъни и кристално чиста вода. Това е тих и спокоен плаж, подходящ за релаксация. Тези плажове предлагат разнообразие от опции, които удовлетворяват различни предпочитания – от тихи и усамотени места до по-оживени и популярни дестинации. Коментари