Мисията в живота ни зависи от името и фамилията ни!

Всеки човек има цел в този живот. Едни да вдъхновяват, други да поддържат духовността, трети да осигурят материалното.

Тази цел зависи от първото име и фамилията. Ако променим някое от тях, то и мисията ни се променя, защото на всяка буква съответства определена цифра.

Но защо е важно да знаем какъв е земният ни дълг? Защото правейки нещо далечно от него, ние няма да сме щастливи. И няма да сме живели пълноценно.

За да разберете вашата мисия, съберете числата, на които буквите в името и фамилията ви отговарят. Събира се до едноцифрено число, като изключение прави 33.

Пример: Мила Иванова.
4 + 9 + 3 + 1 + 9 + 3 + 1 + 5 + 6 + 3 + 1 = 45, 4 + 5 = 9
(Съответствието може да видите в таблицата)

1 Тук сте, за да бъдете лидери и да правите крачките, от които останалите се страхуват. Бъдете смели, решителни, действайте и в никакъв случай не допускайте някой да ви нарежда. Трябва да работите в сфера, която позволява реализирането на идеите ви.

2 Вие сте дипломатите. Вашата цел е да създавате хармония, да пазите мира, да сдобрявате скараните. Работа – посредник, дипломат, учител, медиатор, говорител, психолог.

3 Тук сте, за да създавате красивото и да вдъхновявате останалите да го правят. Вашето най-силно оръжие е красноречието. Работа – изкуство, връзки с обществеността и всякакъв вид дейност, свързана с комуникация.

4 Вие сте тези, които трябва да останат запомнени поколения напред.Затова трябва да мислите стратегически, да бъдете упорити и да насочите усилията си в дългосрочни проекти.

5 Мисията на пътешественика. Вие трябва постоянно да сте в движение, да се променяте, адаптирате, да се развивате. При никакви обстоятелства не трябва да започвате рутинна работа, защото ще ви съсипе.

6 Семейният пазител. Вие трябва да раздавате любов и подкрепа на близките си. Да се съсредоточите върху дома си – да бъде уютен, топъл и спокоен. Работа – всичко свързано с помощ за останалите, всичко, свързано със създаване на комфорт.

7 Търсещият мъдрост. Вашата цел е да анализирате. Както в духовен план, така и в чисто откривателски. Занимавайте се с всичко, което изисква анализиране или изследвания.

8 Материалният човек. Не казваме да забравите за моралните ценности, но вашата цел е да създавате блага, да печелите пари, да управлявате пари, да строите домове, да произвеждате, да търгувате.

9 Духовният човек. Вие сте тук, за да пазите духовното, да отваряте очите на хората към истинските стойности в живота, да прощавате, разбирате и дарявате с любов познати и непознати.

33 Изключително рядко срещан човек. Вашата мисия е специална, вие сте водач на останалите и сте тук, за да ги вкарвате в правилния за техните мисии път.

Нумерологичен тестКоментари

Точно!

Na pravilnia pat sam.Az sam 3 I vsichko se pokriva. Usestham energiata.

Izliza nomer 14 I nqma nishto za nego napisano.

пълна глупост

Нели редуцирай 14 като събереш 1 и 4 = 5 ти си 5 като мен.

Браво на мен! Изпълнявам си мисията: строя и обзавеждам домове….И го правя от вде сърце и с много любов!

haresva mi! bravo!

много вярно

Абсолютно точно се покрива всичко за цялото ми семейство! Въпреки , че в началото погледнах с недоверие!

15 нямя нищо.

Александра Атанасова

15 е 1+5 = 6
Ти си Семейният пазител 🙂

7 точно

И преди и след брака – 9

да така е!!

Аз съм 9 духовен човек и това го разбрах не много отдавна, браво на мен!