Невероятно! Хората с кафяви очи крият огромна тайна

Невероятно, но факт. Кафявите очи крият огромни тайни и мистерии!

Изчислено в проценти хората, които притежават кафяви очи, са най-много на планетата.

Учените пък твърдят, че точно хората, които имат кафяви очи носят една огромна тайна със себе си, която дори и те самите не знаят.

На кафявооките им е изключително лесно да предизвикат събеседника и партньора да се отпусне и да най-вече да им се довери напълно.Това неминуемо води до много повече успехи, голям брой приятелства и като цяло много по-добър живот.

Кафявите очи вдъхват огромно доверие и близост.

И освен това, не синеоките, а точно дамите с този цвят на очите са непоправими съблазнителки. Един поглед е достатъчен да накарат всеки мъж да подкоси крака и да се впусне в предложената му двусмислено авантюра.

Хората с кафяви очи притежават неизчерпаема енергия и огромно желание за живот.

Обичат да подаряват, обичат да дават, обичат с цялото си сърце, искат всичко да се случва на момента, разкриват учени от Факултета по философия в Прага. Нещо, което също е важно да се знае според философите е, че хората с кафяви очи са много, много емоционални. И това е абсолютно нормално, защото наистина носят голямо сърце. Ако са влюбени, то задължително е силно, страстно, понякога болезнено. Но най-характерното за тях е, че са много нежни, много любящи и дразнещо искрени.

В любовта са верни, отдадени, но в същото време и много страстни.

Това са хора, които са готови на силна и безусловна любов. Близките и човека, който е легнал на сърцето им са много важни за тях и те са готови на всякаква саможертва, само за да осигурят щастието им.

Хората с кафяви очи притежават огромно желание за живот

На работното си място са отговорни, принципни, много трудно подкупни. Може да се каже, че ценят истината и се борят за нея, но в същото време, когато им е удобно гледат да я извъртят в своя полза. Уравновесени, но в същото време и изключително целенасочени.

Хората с кафяви очи са хора на действията,

пълни са с енергия, имат огнен темперамент и са трудолюбиви до пословичност. Това, което искат е методично обмислено и често се постига , без особена трудност. В работата са лоялни работници, мечтани партньори и същевременно много добри управленци.

Като родители са стриктни, но често се поддават на емоции.

Обичат да глезят децата си, държат да са добре облечени и нахранени. Хората с кафяви обожават пътуванията и при всеки удобен момент събират куфара и просто поемат нанякъде. Не са най-големите спестовници, но винаги имат бели пари за черни дни.Коментари

tochno taka si e.

Много вярно!

Da viarno e.

Абсолютно вярно !!!

А пък аз винаги съм искала да има зелени очи….