Истинска ли е любовта на Макс и Вика от „Кухня“?

Ако Макс и Вика от сериала „Кухня“ преминават през различни периоди в отношенията си, то между актьорите Елена и Марк цари пълна идилия от първия снимачен ден. Въпреки, че двойката се отдала избухналите чувства, колегите им не са се досещали дълго време за извънработните им отношения. Но колко истина и колко пиар има в тази страстна любовна афера?

Според актьорите и продуцентите твърдят, че любовта между Елена Подкаминская и Марк Богатирьов е била само рекламен трик.

Една от главните героини в сериала „Кухня“ Виктория Гончарова /Елена Подкаминская/ е родена на 10 април 1979 в Москва. Елена е израснала в семейство на известни музиканти. Тя обаче не поема пътя на родителите си, а завършва Театралния институт в Москва, който носи името на Борис Щункин.

От 2000 година играе в трупата на Сатиричния театър в Москва. Дебютът и в киното стартира с ролята на Урсула Борн във филма «Неудача Пуаро». Пред 2010 Елена ражда дъщеря си Полина. А през 2012 става супер звезда в Русия с участието си в ролята на Вика, в сериала „Кухня“.

През юни 2013 Елена е поканена да украси първа страница на мъжкото списание „Максим“. Година по-късно печели и шоуто “ Да танцуваме със звездите“, където и партнира Андрей Карпов. В интервюто, което дава за списание „Максим“ Елена споделя, че една от най- любимите и роли е точна на Вика от сериала „Кухня“.

Елена не се страхува да говори открито и за любовта. Тя е огнена красавица, по която мъжете се побъркват, но трудно могат да се докоснат. Елена/Вика/ споделя, че любовта за нея е взрив. Чудо, което можеш да чакаш много дълго и в някои случаи безуспешно.

Има техники, които помагат в любовта, но те са по-скоро някакъв външен помощник, твърди красавицата. Ако не те заслепи искрата нищо не може да ти помогне. Има моменти, в които е нужно да осъзнаеш, да почувстваш, че точно това е човекът до теб.

В списание „Максим“ Елена /Вика/споделя интересен момент от нейния живот: „Имаше един мъж, който ме ухажваше в продължение на две години, но аз смятах, че духовно не ми е толкова близък. Накрая той ми каза: «Е, добре готов съм да изчезна от живота ти завинаги, но може ли поне веднъж да те целуна. И така се получи, че тази целувка, преобърна живота ми“.

Скандал в пресата предизвика и любовта между нея и главния герой от „Кухня“- Марк.

Някои таблоиди се съмняват, че твърденията за любов и извън екрана между главните герои на най-успешния руски сериал Елена Подкаминская (Вика) и Марк Богатирьов (Макс) е само рекламен трик. Други пък твърдят, че искрата между актьорите прескача още по време на началните снимки, а двамата полагат всячески усилия, за да запазят отношенията си в тайна.

Но тайната трае кратко. Накрая и двамата все пак признават, че се обичат. 35-годишната актриса, която е женена за мастит бизнесмен, се изнася от общото им жилище и се премества при 28-годишния си колега, и не си мислете , че е само за да си готвят заедно. А дъщеря й, която е съвсем малка в онзи момент, се запознава с новия си татко. Но само година по-късно и двамата твърдят, че са просто приятели и отричат лудата любовна афера. Елена отново е със съпруга си, а Богатирев прави опит за самоубийсто, като си прерязва вените.

И до днес Макс Лавров не споделя защо си е прерязал вените, но случката предизвиква истинска истерия сред феновете. Самият той се преминава продължително лечение в психиатрична клиника, което отлага снимките на пълнометражното продължение „Кухня в Париж“.

Феновете са полудели, обвиняват Елена Подкаминская за нещастието на Макс. Това налага продуцентите да излязат е с официално съобщение, че всъщност драмата е професионално изигран пи-ар ход. С прости думи любовта между актьорите е била постановка от началото до края. Всеки шум около сериала вдигал до небето популярността на ситкома в Русия и чужбина. И това е вярно. Кухня става прецедент за руска продукция, след като правата за адаптация на сериала са закупени от киностудио в САЩ. А дали любовта между тях е била истинска или трик, можем само да гадаем.

Развитието на сериала продължава, като през октомври започва излъчването на четвърти сезон и се очаква премиерата на „Кухня в Китай“ – още една версия за голям екран.Коментари

много приятен филм! красиви актьори , прекрасна игра! филм ,който гледам с истинско наслаждение!

страхотен филм! винаги го гледам с голямо удоволствие!