10 супер досадни личности, с които се срещаме всеки ден

Има хора, които просто те напрягат, а ако прекараш повече време с тях най-вероятно ти скапват и деня. Те са навсякъде – в работата, на улицата, в метрото, в ресторанта.

Според едно проучване, проведено от американско модно списание има 10 типа личности, които много бързо могат да те изкарат от равновесие. Просто се пазете от тях и ги игнорирайте, за да си нямате главоболия. А те няма да изчезнат. Никога!

1. Колежката – „Искаш ли да водим безсмислен разговор?“

Да, имах страхотен уикенд. Да, разхождах се по „Витошка“. да, почистих си веждите. Да, безумно много ми се иска да си затвориш устата.

2. „Телефонната централа в градския транспорт“

Дали мъж, дали жена, сигурни сме, че няма никой в другия край на линията и искаме неистово да изхвърлим телефона му през прозореца. последвана от него/нея самата.

3. Страховитият поглед

Все още гледа към мен, нали? ..И след 2 минути отново. О, Боже! Защо не си взех скилидка чесън? Кажете на мама, че я обичам.

4. Бавнодвижещият се.

Моля те, моля те, дръпни се от пътя. Виждали сме астматични охлюви, които са по-бързи от теб!

5. Начумерената продавачка

Дори това, че си купила 3 пакета с дамски превръзки, не може да я убеди, че тя е най-прецаканата на земята. Плюс това първите 7 години й липсват. Толкова ли не може да й се откъсне от сърцето едно „Приятен ден“!

6. Фитнес нудиста

Няма нищо нередно с човешкото тяло. но има много нередно в това да се перчиш гол и да „ексфолираш“ задните си части пред очите ми.

7. Говорещият с котки

„Мац, пис, пис, пис, казвам се Беорис. Ами ти сериозно ли?. Мислиш се за следващият Сизар Милан? Слез от облаците моля, те! От тези котешки обръщения ми се повръща.

8.Мис/Мистър Взискателност

„С пълнозърнесто хлебче“. Не, но го препичайте, моля. Намажете го с 4 грама масло! Без майонеза! И с краставички! Но не кисели, ако обичате! С маслини! Но не зелени и да са сочни. Сложете салата, но къде е къдравата. Ехооо.. „претенция“ и „компетенция“ са две различни неща. Нали знаеш? Или!?

9. Мамилът /мъж на средна възраст, облечен в ликра/. 

Твърдо вярва, че е първа младост и че всички искат за му с е качат на … колелото. Обсебват те с тъпи комплименти и се смее на собствените си шеги.

10. Глухият барман

„Извинете, може ли сметката“. Ехо.. ИЗВИНЕТЕЕЕЕЕЕ! Аз ли съм невидима или той има тапи в ушите си? Ако не му платите, бързо ще чуе обаче и ще ви гони като луд до изхода. Коментари