Супер откачени диети за отслабване, които работят безотказно

Всеки поне веднъж в живота си, особено дамите, са прибягвали до отчаяни опити да сваля някое и друго килце. По всяка вероятност сте изчели хиляди, хиляди съвети, които да ви помогнат в борбата с килограмите, голяма част от тях доста откачени. Всъщност преди да се откажете и да отречете тотално някоя от откачените диети, се разровете. Внимателно проучете каква е, защото може пък и все пак да не е толкова налудничава, а и дори да е, нали работи.

Сега ще ви предложим едни доста странни диети, които за наше и ваше чудо работят:

1. Спящата диета

То е ясно. Няма как да си похапваш, докато спиш. Това всъщност е напълно логично. По тази причина някои хора, полудели да отслабнат пият разни успокоителни и приспивателни, за да спят повече. И колкото повече време прекарвате в сън, толкова по-малко храна приемате. Много лекари са категорични, че липсата на сън е сред основните причините хората да трупат килограми.

2. Диета с урина

Да, има такава диета. И за наш ужас се спазва. Отчаяни хора си инжектират хормони, които се съдържат в урината на бременни жени. Кой е пробвал това ли? Актрисата Лаура Препън се е подложила на тази диета и е категорична, че има ефект. Хормонът засилва метаболизма. И все пак само това не помага. Трябва и да намалите калоричния си прием до 500 дневно. То си е чист глад и може и без хормона да мине, май.

Безотказни диети за отслабване

3. Диета с въздух

Е, тази диета е супер гадна и доста странна. Тя се състои в това да не ядете, а да имитирате движенията на човека, с който сте, докато той си хапва сладко, сладко. Седите и имитирате какво прави – режете, бодвате, поднасяте към устните и хапвате „едно нищо“. Движенията се повтарят всеки път като огладнеете. Е, ще свалите някое килце, но ще се чувствате така, сякаш сте най-големият мизерник на света.

4. Диета с аромати

Бегом към магазина и купете олио от грейпфрут или ананас. Когато сте толкова гладен и вече виете неистово, вадете ароматното шише и подишайте от аромата. Миризмата скоро ще ще убие апетита ви, но не може до безкрайност. Диетата е пробвана от Кармен Електра

5. Диета с бактерии

При нея се предполага, че ще се тъпчете само с плодове и зеленчуци, които са изцяло покрити с една специална бактерия, която пък от своя страна помага да горите по-бързо калории. Тази бактерия е способства и за понижаване нивата на инсулина в организма, предпазва и от рак. Привърженичка на тази диета е Мадона. Коментари