Как да пленим сърцето на независимата жена

Ако сте впечатлен от харизматична, общителна и красива жена, която в същото време обаче изглежда прекалено независима и труднодостъпна, измислете стратегия. Бъдете търпеливи, защото този тип жени не са от дамите, които свалят лесно гарда си. Те също се страхуват да бъдат наранени и обидени от някой, който не заслужава страданието им.

Ето и няколко топ съвета как да направите впечатлите на независима жена

1. Сами взимайте и предлагайте решения.

Независимите жени ненавиждат мъжете, които нямат собствено мнение по нито един въпрос. Защо и на нея понякога и писва да измисля плановете за вечерта или да избира програмата, която ще гледате. Като истински мъж и покажете, че ви харесва да поемате контрола, а не да подскачате като жаба, само за да ѝ се харесате.

2. Бъдете съзидателен.

Жените, които са независими са по-любопитни по натура и ценят изненадите . Постарайте се понякога да действате по по-различен начин. Не си мислете, че тя обича всичко да е по правилата от сутрин до вечер. Не действате винаги по установения ред.

3. Без колебания.

Независимата жена обича, когато един мъж и показва без колебания, че може да решава проблеми и че може да и помага, а не да чака всичко от нея. Не се съгласявайте с всичко, и не се безпокойте, тя ще оцени това, че имате собствено мнение. На типа независима жени си падат по мъже, които отстояват собственото си мнение.

4. Диво животно в леглото – о, да

Независимите жени харесват мъже, които могат да доминират и да ги изненадват в леглото. Ако сте от този тип мъже – тя определено ще бъде ваша.

5. Търпение.

Жените, които твърдят, че са независими ненавиждат досадниците-лепки, нито пък припряните мъжете, които действат агресивно. Този тип дами имат нужда от лично пространство и отбягват мъже с прекалено авторитарен и натрапчив характер.

6. Заявете амбиции.

Независимите жени се стремят към стабилни мъже, които имат високи цели в живота и знаят как да ги постигат.

7. Готови за предизвикателства.

Тези жени слагат висока летва пред мъжете. Намерете верния път как и се опитайте да покриете тези очаквания, без да изглеждате прекалено голям мечтател и да градите въздушни кули. Независимата жена ще се впечатлява от интересни мъже, които същевременно са здраво стъпили на земята.

8. Говорете.

Типът независими жени си падат по по-емоционални мъже. Тези, които могат да достигнат до сърцето им, да покажат чувствата и емоции, а не да таят всичко в себе си.

9. Бъдете учител.

Независимата жена определено ще ви обяви за бог, ако успеете да я научите на нещо ново, позитивно и интересно.

10. Изградете отбор-мечта.

Ако успеете да отговорите на всички точки от едно до девет, то вие сте мъжът, който ще е в състояние да привлече и плени сърцето на независимата жена. И когато вече е ваша се опитайте да запазите нейното доверие. Ако ви се довери, то тази жена ще бъде с вас и до вас завинаги, стига да знае, че ще ѝ пазите гърба от опасности. Коментари