Ситауциите, в които мразите до смърт статуса си на необвързани

Необвързаните жени са няколко типа. Такива, които оплакват съдбата и всеки божи ден се надяват да се сблъскат накрая с принца на белия кон. За други пък статуса на необвързани в социалната мрежа и факта, че са самостоятелни независими жени без лигльовци до себе си е повод за гордост.

Всъщност, ако сте от гордите необвързани, едва ли нещата при вас са чак толкова розови колкото ги представяте. Със сигурност има моменти, в които ненавиждате статуса си на необвързани. А дали пък и точно в този момент не ви се върти някой неприятен спомен именно от такъв ден.

Не бива да се обезсърчавате и да се обвинявате дори и понякога сами да се питате: „Защо съм сама и защо само аз нямам някого до себе си?“. Абсолютно естествено е да си зададете този въпрос, особено пък в някоя от следните ситуации:

1. Приятелките ви вече са щастливо обвързани.

Има дни, в които ви обземат тъжни мисли: „Колко съм сама и колко безличен е моят живот“. Да, в края на краищата всеки индивид на тази земя изпитва радост и щастие, когато разбере, че не само е обичан, но е и ценен от любимия човек.
Съвет: ще се чувствате много по-добре в компанията на приятелки, които също споделят вашия статус на необвързани.

2. „Свети Валентин“.

Най-напудреният празник в световен мащаб, наистина е мъчение за всички със статус „необвързани“. Необвързаните или стават много тъжни на този ден, или отиват в другата крайност, цинични са и твърдят, че не им пука от самотата, особено пък на Свети Валентин. Но истината е една и тя е, че няма на света жена, която да не се зарадва искрено на букет рози или шоколадово сърце.

3. Когато излезете на среща с позната двойка и се оказвате в ролята на „третият човек“.

Потискащо е да се явите в ролята на досадницата, която пречи на влюбените да останат насаме. Ситуацията излиза извън контрол, когато сама се убеждавате, че двамата наистина се обичат и връзката им има бъдеще. А вие какво правите там?

Моментите, в които е гадно да си необвързана

4. Когато все ви натякват „как може още да сте сама“.

Ужасно е да го слушате, ако не всеки ден, то през ден. Дори и най-добрата ви приятелка да Ви успокоява, че тука, тука и „твоето време ще дойде“ вие добре знаете, че с реплики от този сорт, всъщност положението става още по-лошо.

5. На места, където обикновено се присъства с +1.

Повечето отправени покани за сватби и големи празненства по роднински се отнасят не само за към вас, но и за партньора Ви. А вие нямате такъв. Ако се престрашите да отидете сами, рискувате всички да Ви гледат със съжаление и да слушате всички онези неща от предходната точка. Ако решите да ви придружи приятел трябва да си измислите любовна връзка или да се въоръжите с търпение, за да понесете съжалителните погледи и съветите.

6. Когато старите ви дружки излизат по двойки заедно.

Не беше много далеч времето, когато си бяхте група щастливи, веселяци, шегаджии и най-вече необвързани приятелки. Да, но се случи така, че в един прекрасен момент всички взеха, че се чифтосаха и си намериха сериозни гаджета… без вас. Защо излизат на двойни срещи без вас ли? Ами много ясно, защото няма кого да доведете със себе си. Коментари