Хайди Клум се показа без грим

Не всяка жена би се осмелила да покаже лицето си без никакъв грим, но определено топмоделът Хайди Клум не е от тях. Тя никога не се е срамувала от естественире черти на лицето си и малките несъвършенства, които има.

В своя Instagram бившата моделка от немски произход, публикува свои снимки. Едната от снимките е без прическа и грим, а втората е след работа с гримьор и стилист.

Да, за да бъдем честни, няма как да не отбележим, че двете фотографии са наистина много различни една от друга, но какво от това?

Истината е , че когато гримът не е изпълнен професионално може повече да навреди, отколкото да помогне.

Нещо подобно се случи с поп певицата и актриса Дженифър Лопес, която пристигна за откриването на шоуто „Американски идол “ с много неудачен грим. Яркият макиаж, който гримьорите й бяха спретнали, не само я правеше смешна, но и състаряваше Лопес поне с десет години.

Друга голяма звездата, която скоро се издъни на публично място и демонстрира огромни грешки при поставянето на грим, беше Виктория Бекъм. Да, това е самата Виктория Бекъм, дизайнерката, която винаги е била много внимателна за своя външен вид и винаги се е стремяла да изглежда перфектна, стилна и и красива.

Папараците обаче я заснеха точно тогава, когато беше решила да съсредоточи акцента на грима върху очите си и то докато пазарува в обикновен супермаркет. Кафяво-черният опушен грим превърна лицето на 40-годишната знаменитост в разочароваща карикатура. Бившата спайска изглеждаше много по-възрастна отколкото е .

Но да се върнем към нашата любимка Хайди Клум. Освен, че не се срамува да се показва без грим, тя не се притеснява да демонстрира чувствата си към 13 години по-младото от нея гадже.

Самата тя споделя в откровено интервю, че обожава да яха 28-годишния милионер Вито Шнабел към края на любовната игра, когато тя самата е готова за големия финал. Преди година Клум сложи край на брака си с чернокожия Сийл, от който има четири деца.

Папараците често засичат Хайди с Вито Шнабел, а наскоро дори ги заснеха в трогателна сцена с милувки и целувки. Хайди Клум и Вито Шнабел започнаха да се срещат през март миналата година и всички жруналисти предричаха пълен крах на връзката, но напук на тях, те все още са заедно . Преди да се събере с Клум, Шнабел имаше краткотрайни връзки с актрисата Деми Мур и с Линдзи Логан. Коментари